A kampány október 16-án lezárult, a Keressük a legjobb Erasmus+ várost! Facebook esemény oldala azonban továbbra is elérhető.

A kampány során feltöltött képek galériáját itt találjátok.

 

***

Külföldön vagy Erasmus ösztöndíjjal és lenyűgöz a város forgataga? Napról napra új helyeket fedezel fel és nem győzöl fotókat készíteni az eldugott kis utcákról, a parkokról, a nyüzsgő belvárosi terekről vagy a monumentális épületekről? Készíts egy fotót a kedvenc helyedről - vagy válassz ki egyet a korábbi ösztöndíjas utadon készült képek közül - és küldd el nekünk!

A képet töltsd fel a Keressük a legjobb Erasmus+ várost! Facebook esemény oldalára #legjobbvaros megjelöléssel és írd oda mellé, hogy melyik városban készült a kép, melyik tanévben, és ha van kedved, egy mondatban meséld el a történetét.

A kampány időtartama: 2015. szeptember 25 – 2015. október 16.

Az október 16-án 22:00 óráig legtöbb lájkot kapott három fotót 1-1 hétig az Erasmus ösztöndíj hallgatóknak Facebook oldal borítóképeként ismerheti meg a világ. A kampány során beküldött képekből egy montázst készítünk, amelyet a Tempus Közalapítvány honlapjáról bárki ingyenesen letölthet.

Szabályok:

A játékban csak azok vehetnek részt, akik már nyertek Erasmus vagy Erasmus+ ösztöndíjat és a fotót az ösztöndíjas tartózkodás alatt készítették. Mindenki egy fotót tölthet fel az esemény oldalára. A kampányban csak saját készítésű fotóval lehet részt venni, a kép feletti minden jog és felelősség a kép feltöltőjét illeti.

A kampányban a Keressük a legjobb Erasmus+ várost! Facebook esemény oldalára feltöltött, #legjobbvaros megjegyzéssel ellátott fotók vesznek részt. Amennyiben egy feltöltött képet a Tempus Közalapítvány a nyugalom megzavarására alkalmasnak talál, azt azonnali hatállyal kizárhatja a kampányból és előzetes bejelentés nélkül törölheti az esemény oldaláról.

A feltöltők adatait a Tempus Közalapítvány harmadik fél számára nem adja ki. A fényképek feltöltése egyben nyilatkozat is, hogy a képeket a Tempus Közalapítvány online és offline megjelenéseihez a kép készítőjének nevének feltüntetésével szabadon felhasználhatja.

A kampányban nem vehet részt az a felhasználó, aki a Facebook szabályzatának 4. pontjában meghatározott feltételeknek nem megfelelő profillal rendelkezik. https://www.facebook.com/legal/terms

Utolsó módosítás: 2017.02.16.