Üzenj az Erasmusos barátaidnak és nyerj!

 Ünnepeld velünk Te is az Erasmus program 30. születésnapját, küldj egy kedves üzenetet Erasmusos barátaidnak és nyerj!

Vajon hány barátságot kötöttek Európa-szerte az Erasmus hallgatók a program 30 évében? Hányan gondolnak vissza nosztalgiával az együtt eltöltött kirándulásokra, a közös tanulásokra, a sikeres vizsgák utáni ünneplésekre? Neked van olyan Erasmusos barátod, akivel hazautazás óta tartod a kapcsolatot? Netán olyan, akivel rég nem beszéltél, de kíváncsi vagy, mi lehet vele?

 

Itt az alkalom, hogy küldj egy képes üzenetet a legkedvesebb Erasmusos barátodnak vagy barátaidnak és nyerj!

Töltsd fel Instagramra egy közös képeteket, és írj mellé egy kedves üzenetet az #erasmusjáték hashtaggel! Ha van kedved, jelöld meg a képen szereplő barátodat vagy barátaidat. Használd bátran a legkülönbözőbb filtereket vagy matricákat, hogy a képetek valóban személyessé váljon. Az üzenetet olyan nyelven írd, ahogy a barátod megérti, de ügyelj rá, hogy magyarul is szerepeljen!

Az #erasmusjáték hashtaggel megjelölt képeket a Tempus Közalapítvány munkatársai megosztják az erasmusplus_hu Instagram oldalon és az Erasmus ösztöndíj hallgatóknak Facebook oldalon. Az #erasmusjáték hashtag használatával hozzájárulsz a képed megosztáshoz és a játékban való részvételhez.

 

A játék menete

  • Az #erasmusjáték hashtaggel megjelölt képeket 2017. szeptember 15. és október 2. között töltsd fel a saját Instagram oldaladra.
  • A Tempus Közalapítvány munkatársai az #erasmusjáték hashtaggel megjelölt képeket, a képek feltöltőinek nevét és a képekhez tartozó üzeneteket a játék ideje alatt folyamatosan megosztják az erasmusplus_hu Instagram oldalon és az Erasmus ösztöndíj hallgatóknak Facebook oldalon.
  • A játék 2017. október 2-án, hétfőn délben zárul. A játék szabályainak megfelelően feltöltött fotók közül a Tempus Közalapítvány zsűrije választja ki a 2 legjobb képet és üzenetet, amelyek feltöltői nyereményben részesülnek. A határidő után felöltött képeket a Tempus Közalapítvány munkatársai nem értékelik.
  • A nyertes képeket és üzeneteket a Tempus Közalapítvány október 2-6. között hirdeti ki, a kiválasztott képek készítőit az Instagramra feltöltött képük alatt kommentben is értesíti. 

 

Mit nyerhetsz?

A Tempus Közalapítvány szakmai zsűrije két nyertest választ ki a játékba beküldött képek közül. A legötletesebb üzenetek feltöltői egy ajándékcsomagot nyernek, amely tartalmaz egy Erasmus+ 30 hátizsákot, egy powerbank-et és Vigh Bori Hogyan menjünk világgá? című könyvét.

 

Részvételi szabályok

A játékban részt vehet bárki, aki már nyert Erasmus vagy Erasmus+ ösztöndíjat. Egy pályázó maximum két fotóval és a hozzájuk kapcsolódó üzenetekkel nevezhet a játékba.

Kizárólag olyan fotók vesznek részt a játékban, amelyek

  • a kiírásban megjelölt témában készültek,
  • a pályázó Instagram oldalára kerültek feltöltésre az #erasmusjáték hashtaggel megjelölve,
  • tartalmaznak egy magyar nyelvű, és opcionálisan egy idegen nyelvű üzenetet.

A játékba nevezett képek feletti minden jog és felelősség a kép beküldőjét illeti. Amennyiben egy nevezett képet a Tempus Közalapítvány a nyugalom megzavarására alkalmasnak talál, azt nem osztja meg és nem értékeli – azaz kizárja a játékból.

A pályázó az #erasmusjáték (vagy #erasmusjatek) hashtag használatával elismeri, hogy részt kíván venni a Tempus Közalapítvány Üzenj az Erasmusos barátaidnak és nyerj! című játékában. A pályázó elismeri, hogy már nyert Erasmus vagy Erasmus+ ösztöndíjat. A jelentkezéssel a pályázó kezeskedik arról, hogy a beküldött képeket harmadik fél felé semmiféle jogi kötelezettség nem terhel.

A pályázó az #erasmusjáték (vagy #erasmusjatek) hashtag használatával hozzájárul, hogy a megjelölt fotóját a Tempus Közalapítvány Instagram és Facebook oldalán a pályázó nevének feltüntetésével szabadon felhasználja.

A játékban résztvevők személyes adatait a Tempus Közalapítvány harmadik fél számára nem adja ki.

A kampányt sem a Facebook, sem az Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá és a játék nem kapcsolódik sem a Facebookhoz, sem az Instagramhoz.

Kapcsolat
erasmusjatek@tpf.hu

Utolsó módosítás: .