Erasmus ösztöndíj hallgatóknak

  Erasmus+ tanárok

  Erasmus+ Ifjúság és Eurodesk

  Európai Ifjúsági Portál

  100újélmény

  Campus Mundi ösztöndíjak

  Europass Magyarország

  Európa a polgárokért program

  A tanulás jövője

  Study in Hungary

  ErasmusPlus_HU

  Campus Mundi




Hétköznapi tárgyak, és a felejthetetlen Erasmus+ emlékek, amiket őriznek!

A cipőfűző, amit búcsúzóul kaptál a reptéren legkedvesebb Erasmus-barátodtól, a bögre, amiből aznap ittál, mikor életedben először láttad a tengert, vagy éppen a vonatjegy, amivel eljutottál gyerekkori álmaid helyszínére… A külvilágnak ezek jelentéktelennek tűnő tárgyak, azonban Te pontosan tudod, hogy milyen felbecsülhetetlen kincset rejtenek magukban: életre szóló emlékeket! Mutass meg magadból egy darabot!

Elolvasom

Vid@eu - Videópályázat Európáról

Egy olyan világban, ahol az egyes uniós szakpolitikák pedig szinte teljesen ismeretlenek a hétköznapi emberek számára, rövid videoklipek rávilágíthatnak arra, hogy ezek a témák életünk részét képezik. Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Magyarországi Tájékoztatási Irodája által meghirdetett videópályázat ezeket az összefüggéseket hivatott bemutatni, három témára fókuszálva, maximum 90 másodperces videókkal.

Elolvasom

Legyél Te az Erasmus30 arca!

Részt vettél az Erasmus+ programban? Voltál Erasmus hallgató, Erasmus+ vagy Leonardo szakmai gyakorlatos vagy EVS önkéntes? Tanárként volt projekted az Erasmus+ vagy az Egész életen át tartó tanulás programban (Comenius, Leonardo vagy Erasmus)? Neked sokat adott ez a lehetőség, ezért inspirálnál másokat is? Akkor legyél te az #Erasmus30 kampány egyik arca!

Elolvasom

Minden jog fenntartva, 2014 © Tempus Közalapítvány

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002298
Engedélyszám: E/2020/000342

TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY 1077 BUDAPEST, KÉTHLY ANNA TÉR 1. • TELEFON: (+36 1) 237-1300 • INFÓVONAL: (+36 1) 237-1320
E-MAIL: INFO{KUKAC}TPF.HU