Erasmus+ tájékoztató nap Brüsszelben (2014. nov. 12.)

2014.10.21.

Rendezvény | Felsőoktatás, Szakképzés

A fókuszban: Tudásszövetségek és Ágazati szakképzés-fejlesztési szövetségek.

Az Európai Bizottság és az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség 2014. november 12-én 09.00 és 16.00 óra között információs napot szervez az Erasmus+ program Tudásszövetségek (Knowledge Alliances) és Ágazati szakképzés-fejlesztési szövetségek (Sector Skills Alliances) pályázattípusaival kapcsolatban.

A délelőtti plenáris előadásokat követően párhozamos szekciók keretében kaphatnak a résztvevők ötleteket és jó tanácsokat a pályázatok elkészítéséhez. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció
Program és egyéb információk
Letölthető program
Partnerkereső felület

Azon érdeklődők számára, akik nem tudnak személyesen részt venni a rendezvényen, a szervezők webes élő közvetítést biztosítanak ezen az oldalon.

A Tudásszövetségek olyan nagy formátumú, innovatív nemzetközi projektek, amelyek felsőoktatási intézmények és cégek együttesen valósítanak meg. A fő célok között az innováció a felsőoktatásban és az üzleti életben, a vállalkozói készségek fejlesztése és a tudástranszfer szerepel.

Az Ágazati szakképzés-fejlesztési szövetségek szintén nagyobb projektek, amelyeknek a célja a szakképzés hiányos területeinek feltárása, a képzések munkaerőpiaci igényeknek való megfeleltetése. A célokat a megvalósítók a szakképzés modernizációja, a mobilitás elősegítése és a tudástranszfer révén érik el.

Utolsó módosítás: 2014.10.21.