Webinárium az iskolavezetésről február 24-én

2015.01.30.

Rendezvény | Köznevelés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Önkormányzatok, , Szakképzés

Téma: Iskolai autonómia és különböző oktatási szereplők együttműködése

  • Milyen perspektívákból közelíthetjük az autonómia kérdését? Milyen vezetői autonómia jellemzi az oktatást, és ez milyen lehetőséget teremt az oktatási méltányosság és a tanulás minőségének fejlesztésére?
  • Milyen információkra van szüksége a különböző szereplőknek az oktatási folyamatokról ahhoz, hogy be tudjanak vonódni az iskolával kapcsolatos párbeszédekbe, például az iskolai szervezéssel, a tantestülettel, az erősforrásokkal, a tantervvel kapcsolatos kérdésekbe? Mi kell ahhoz, hogy ezekben a kérdésekben tájékozottak legyenek, és képesek legyenek részt venni a döntéshozásban?

 

Kapcsolódjon be az Európai Szakpolitikai Hálózat az Iskolavezetésért (European Policy Network on School Leadership, EPNoSL) negyedik webináriumának programjába 2015. február 24-én 11.00-től, ahol a fenti kérdéseket járjuk körbe előadásokkal és közös beszélgetéssel.

A webinárium nyelve angol.

 

Kiknek szól?
A webináriumok egyedülálló lehetőséget nyújtanak az iskolavezetőknek, vezető tanároknak, szakpolitikusoknak és kutatóknak, hogy kapcsolatba kerüljenek a téma legkiemelkedőbb európai szakértőivel, megismerjenek nemzetközi példákat, és megosszák gondolataikat az iskolavezetésről.

 

Hogyan kaphat bővebb információt a webinárium témájáról?

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét online kérdőívünkben, és küldeni fogunk Önnek részletesebb tájékoztatást az aktuális webináriumról, amely tartalmazza az előadások rövid összefoglalóját, az előadók rövid önéletrajzát és ajánlott szakirodalmat.

 

Hogyan lehet bekapcsolódni?
A webinárium linkje hamarosan elérhető lesz az EPNoSL weboldalán.

Az online eseményhez való kapcsolódáshoz, kattintson a webinárium linkjére, adja meg a nevét és az e-mail címét, regisztrálnia nem szükséges. Ezután egy háttérben futó alkalmazást kell letöltenie a gépére, amely kattintásra automatikusan elindul. Az alkalmazás letöltése után a rendszer automatikusan elindítja a videókonferenciát. Figyelem, a hangot külön csatlakoztatni kell a webinárium felületén („connect to audio”).

További információ a webináriumsorozatról angol nyelven elérhető a European Policy Network on School Leadership (EPNoSL) központi honlapján.

Utolsó módosítás: 2015.01.30.