EU-angol szaknyelvi képzés 6. modul – LAST MINUTE JELENTKEZÉS!

2015.07.20.

Képzés | Felsőoktatás, Köznevelés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Önkormányzatok, Szakképzés

Önnek is meggyűlik a baja az uniós szaknyelvvel, különösen a pénzügyi és jogi alapfogalmakkal? Elszáll a bátorsága, amikor hivatalos helyzetekben kell kommunikálnia angol nyelven?

  • Nehezen ismeri ki magát az EU-s döntéshozatal és jogalkotás sajátosságainak útvesztőiben?
  • Tudni szeretné, hogy mik a főbb változások a Lisszaboni Szerződés után és hogy ennek milyen hatása van a napi életünkre?
  • Szívesen venné, ha tudná, hogy hol pályázhat a céljainak megfelelő uniós forrásokra?
     

A Tempus Közalapítvány által szervezett 3 napos EU-angol szaknyelvi képzésen itt a lehetőség, hogy továbbfejlessze magát.

Mit nyújt Önnek a képzés?

A tanfolyam lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy

  • angol nyelven érvelési technikákat sajátítson el és gyakoroljon;
  • az uniós témákhoz és bármilyen nemzetközi együttműködéshez kapcsolódó szaknyelvet megismerje (uniós terminológia és zsargon – beleértve a francia kifejezéseket; uniós dokumentumtípusok, tárgyalástechnika, diplomáciai szaknyelv, írásban és szóban gyakran használt panelek, fordulatok), EPSO felvételi feladatokkal, autentikus szövegekkel, napi példákkal;
  • segítséget kapjon jogi szövegek értelmezéséhez, és emellett fejlessze szókincsét a szaknyelvi és köznapi nyelvhasználatban.

A kurzus 25 tanórás, 3 napos, államilag engedélyezett felnőttképzési program, melyet 2015. augusztus 26-27-28-án tartunk.

FIGYELEM! Nem ígérjük, hogy a tanfolyam végére Ön a brüsszeli diplomatáknál jobban fog beszélni. De azt igen, hogy olyan szaknyelvi ismeretekre és uniós szakmai háttérismeretre tesz szert, amelyek révén jobban átlátja az uniós intézményrendszer működését, magabiztosabban kezeli az írásban és szóban előforduló hivatalos helyzeteket, egyszóval nem jelent majd stresszt a nemzetközi porondon való megjelenés.

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a tanfolyamot?>>

EU-angol. Nemzetközi porondon, angolul, stressz-mentesen.

Csatlakozzon a következő csoporthoz!

További információ, jelentkezés>>

Kérdése van? Kíváncsi a részletekre?

Forduljon a képzés koordinátorához az alábbi elérhetőségeken:

kepzes@tpf.hu

06-1-237-1300

Várjuk jelentkezését! 

Utolsó módosítás: 2015.07.20.