Az EGT Ösztöndíjprogram legújabb pályázati felhívásai

2016.01.12.

Pályázat | Felsőoktatás, Köznevelés, Szakképzés

A pályázatokat két pályázattípusban lehet benyújtani, ezek a személyzeti/oktatói mobilitás egyéb, nem felsőoktatási oktatási/képzési intézmények számára és a felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek.

Elérhetővé váltak az EGT Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Ösztöndíj programjának (HU08) legújabb pályázati felhívásai az alábbi pályázati akciókban:

  • Személyzeti/oktatói mobilitás egyéb, nem felsőoktatási oktatási/képzési intézmények számára – M3 (pályázattípus keretösszege: 79 577 euró)
  • Felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek – M4 (pályázattípus keretösszege: 181 474 euró)

A támogatási összegek a donor országok (Norvégia, Izland, Liechtenstein) és a kedvezményezett országok közti hosszú távú nemzetközi együttműködések kialakításának elősegítésére fordíthatók.

Pályázatot kizárólag magyarországi székhellyel rendelkező intézmények nyújthatnak be, egyéni jelentkezéseket a támogatást elnyert intézményekben lehet beadni.

A felhívásokat magyar és angol nyelven tesszük közzé a mellékletekkel együtt a www.tka.hu és www.norvegalap.hu oldalakon.

A pályázatokat – regisztrációt követően – és mellékleteit angol nyelven kell benyújtani a nora.norvegalap.hu oldalon az Aktuális pályázati kiírások menüponton belül a megfelelő felhívásra kattintva.

Az elektronikus adatlap beadási határideje és a nyomtatható nyilatkozat postai feladási határideje megegyezik. Az M3-as pályázatok benyújtásának határideje 2016. február 15. 23:59, az M4-es pályázattípus benyújtási határideje 2016. március 1, 23:59.

További tájékoztatást az Ösztöndíj program pályázataival kapcsolatban az egtalaposztondij@tpf.hu e-mail címen nyújtunk.

Utolsó módosítás: 2016.01.28.