Felhívás tanárszakos hallgatók, tanárok és tanárképző oktatók részére!

2016.02.23.

Hír | Felsőoktatás, Köznevelés, Felnőtt tanulás, , Szakképzés

Fontosnak tartja a hazai tanárképzés fejlesztését? Vegyen részt az OECD által szervezett, Innovatív tanítás a hatékony tanulásért című nemzetközi összehasonlító kutatásban.

  • Megfelelő tanulási lehetőséget biztosítanak-e a tanárképző intézmények a tanárszakos hallgatóknak arra, hogy elsajátítsák azt a tudást és azokat a készségeket, melyek birtokában hatékonyan tudják felkészíteni a tanulókat a 21. századi munkaerőpiacra?
  • Fejleszthető-e a pedagógus munka hatékonysága, ha pontosabban értjük, hogy mely tényezők befolyásolják a tanári kompetenciák fejlődését?

A nemzetközi kutatás ezekre a kérdésekre keresi a választ, az Ön hozzájárulása nélkül azonban ez nem lehetséges. Az egész ország területéről keresünk utolsó éves tanárszakos hallgatókat, tanárképző oktatókat, illetve gyakorló tanárokat, akik szívesen vállalnák egy kérdőív kitöltését.

Ha részt venne a kutatásban, regisztráljon az alábbi felületen: http://goo.gl/forms/i1ZOHdsPIR 

Azok a regisztrálók, akik az OECD mintavételi kritériumainak megfelelnek, április folyamán, e-mailben fogják megkapni a felmérés eléréséhez szükséges linket. A kutatásban való részvétel teljesen anonim, a kutatás során minden adatot szigorú  titoktartási és adatvédelmi protokollt betartva kezelünk.

Utolsó módosítás: 2016.03.11.