Közelednek az Erasmus+ pályázati határidők

2016.11.24.

Hír | Felsőoktatás, Köznevelés, Felnőtt tanulás, Szakképzés

Az oktatás és képzés terén beadott mobilitási pályázatok határideje 2017. február 2., a stratégiai partnerség pályázatok határideje pedig 2017. március 29.

Az Európai Bizottság közzétette az Erasmus+ program pályázati felhívásait a 2017-es évre vonatkozóan.

A 2014-2020 között megvalósuló Erasmus+ program a legjelentősebb, nemzetközi együttműködéseket támogató uniós program és intézményfejlesztési lehetőség, amelyben mobilitások, stratégiai partnerségek és szakpolitikai reformfolyamatok támogatására van mód. A program oktatási és képzési, valamint ifjúsági és sport területen megvalósuló projekteket támogat, amelyekre 2017-ben 2,1 milliárd euró fordítható a részt vevő országokban.

A köznevelési, szakképzési, felnőtt tanulást segítő és felsőoktatási intézmények, szervezetek szektoronként pályázhatnak, de olyan együttműködésekre is van lehetőség, amelyekben például iskolák, cégek és felsőoktatási szereplők dolgoznak közösen egy-egy projekten.

A részletekről az alábbiakban tájékozódhat:

Köznevelés
Szakképzés
Felnőtt tanulás
Felsőoktatás
Ifjúság

 

Januárban pályázatíró szemináriumokat tartunk Budapesten és vidéken, melyek a 2017-es stratégiai partnerség pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak. A rendezvények időpontjairól és helyszíneiről itt tájékozódhat.

Utolsó módosítás: 2017.01.09.