Projektmenedzsment képzés indul februárban! UTOLSÓ JELENTKEZÉS!

2017.01.25.

Képzés | Felsőoktatás, Köznevelés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Önkormányzatok

2017. február 13-án 60 órás projekttervezés, pályázatkészítés, projektvégrehajtás kurzust indít a Tempus Közalapítvány. Február 6-ig még jelentkezhet!

A kurzus 60 tanórás, 7 napos, egyéni tanácsadással egybekötött felnőttképzési program, melyet az oktatók és a jelentkezők igényeihez igazodva, 2017. február 13-14-én fogunk indítani. A további képzési alkalmak március 6-7-8-án, április 3-4-én lesznek.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. február 6. hétfő

A projekttervezés, pályázatkészítés és projektvégrehajtás képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek az EU által társfinanszírozott pályázati felhívásoknak megfelelő projektek és pályázatok teljes körű elkészítésére, valamint ahhoz is segítséget kapnak, hogy áttekintsék a közbeszerzés folyamatát, elsősorban ajánlatkérői oldalról.

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a képzést?

Mi az, amit a kurzus nyújtott az Ön számára?

Nekem szinte csak újat nyújtott a képzés, nagyon felkészült és hiteles emberektől tanulhattuk el a pályázatírás fortélyait, az uniós és a hazai pályázatok rendszerét, az egészről egy stabil képet alakíthattunk ki. Nagyon hasznosnak tartottam a házi feladatokat, azok részletes kiértékelését, és hogy a saját projektünk kidolgozásán keresztül kipróbálhattuk magunkat. Nagyon sokat tanultam belőle.”

A képzés elsősorban abban segített, hogy áttekintsem újra és újra azokat a tervezési eszközöket, amelyeket eddig esetleg elszórva használtam. A közbeszerzési rész az eddig ugyancsak részben vagy elnagyolva használt ismereteimet foglalta rendszerbe. A pénzügyi elszámolással és szakmai megvalósítással kapcsolatos részben drasztikusan sok újdonsággal nem találkoztam, de jól keretbe ágyazta az eddigi tapasztalataimat, ismereteimet, kompetenciáimat.”

Számomra a kurzus jobb rálátást, mélyebb tudást adott, emellett megtanultam az összefüggések kiemelését a projektmenedzsmenten belül. A tanfolyam alatt kaptam még: jó hangulatot, új barátságokat, és nagyobb önbizalmat a projektek kidolgozására, megvalósítására.”

Stratégiai gondolkodásra nevelt, logikai tervezésre, költséghatékony megoldások és projekt-trükkök beépítésére. Összességében jó hangulatban, kellemes csoporttársakkal telt. Abszolút vissza tudom forgatni a tudást a munkámba és a privát szférába.”

Ezen a jól felépített képzésen a pályázatírás minden szakaszát megismerhettük, sok jó tanácsot kaptunk. A képzési alkalmak között kapott házi feladatok jobban próbára tették a tudásunkat, mint ha záróvizsgán vettünk volna részt. A képzés összességében gyakorlatorientált volt, annyi tapasztalatot szereztünk, amennyi a hét napba belefért.”

Ön is szeretné elsajátítatni a projekttervezés, pályázatkészítés és projektvégrehajtás fortélyait? 2017. február 13-án induló nyitott képzésünkre még van néhány hely, melyre most érdemes jelentkezni, hiszen most elérhető ez a kurzusunk! Csípje meg az utolsó 5 hely egyikét!

A kurzus a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal mint állami szakképzési és felnőttképzési szerv által, Európai uniós pályázatírás és projektmenedzsment címen engedélyezett felnőttképzési továbbképzés, melynek nyilvántartási száma E-000576/2014/B001. A nyilvántartásba vétel időpontja: 2015 júliusa.

Kérdése van? Kíváncsi a részletekre?

Forduljon a képzés koordinátorához az alábbi elérhetőségeken:
kepzes@tpf.hu 
06-1-237-1300

Várjuk jelentkezését!

Utolsó módosítás: 2017.01.26.