Felhívás pályázati értékelő szakemberek részére Ifjúság területre

2017.02.01.

Pályázat |

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre ifjúsági területen dolgozó, tapasztalt szakemberek részére.

A pályázaton olyan magánszemély vehet részt, aki

  • a pályázati űrlapon felsorolt szakterületek valamelyikének szakértője;
  • legalább B2-es szintű, aktív olvasás- és íráskészséggel rendelkezik az EU legalább egy hivatalos nyelvén – elsősorban az angol, a német, a francia, a spanyol vagy az olasz nyelvek egyikén;
  • a pályázat beadásakor elfogadja a szakértőkre vonatkozó jogokat és kötelezettségeket.

Az elbírálás során előnyt élvez az, aki

  • tapasztalattal rendelkezik ifjúsági területen nemzetközi együttműködés keretében folytatott projektek megvalósításában vagy bírálatában, értékelésében;
  • ismeri a hazai/nemzetközi oktatási/ifjúságpolitikai folyamatokat, szakpolitikai fejlesztési irányokat;
  • számlaképes (egyéni vállalkozó, vagy céget képvisel).

Az online pályázati felületen az ifjúsági területen belül minden megjelölt szakterületre keresünk szakértőket pályázatok értékelésére.

A pályázatot online űrlapon kell benyújtani, melynek elérhetősége: http://tempus.tpf.hu/szakertoi_db/. A pályázati anyag részeként az online felületre Europass önéletrajz feltöltése is szükséges (egyéb formátumú önéletrajz nem megfelelő). Europass önéletrajz a http://europass.hu/europass-oneletrajz oldalon készíthető. A pályázat véglegesítéséhez a pályázó által aláírt nyilatkozat elektronikus feltöltése (képfájl, pdf) szükséges az online pályázati felületre.

A jelentkező a következőkről nyilatkozik:

  1. Személyes, vállalkozói és munkahelyi adatok
  2. A szakértői terület, amelyen tevékenységét gyakorolni kívánja
  3. A megjelölt tématerületeken elméleti, szakmapolitikai vagy gyakorló szakemberként szerzett tapasztalatok, publikációk
  4. Nyilatkozat a megadott adatok hitelességéről, valamint a jogok és kötelezettségek elfogadásáról.

Csak hiánytalanul kitöltött, formailag megfelelő pályázatokat veszünk figyelembe. A szakértői pályázatok elfogadásáról, illetve elutasításáról a Tempus Közalapítvány az alapján dönt, hogy a pályázó szakterülete és eddigi tapasztalatai, publikációi illeszkednek-e az értékelendő pályázatok tartalmához, illetve az ellátandó feladatok profiljához. A szakértői adatbázisba történő felvétel nem jár együtt azonnali megbízással.

Ha Ön már szakértőnk és szakértői területe a felvétel óta bővült, úgy az online pályázati űrlap kitöltésével frissítheti adatait és aktualizálhatja szakértői területeit. Kérjük, az űrlap 1. pontjának (személyes adatok) utolsó rovatában jelezze, hogy már szerepel adatbázisunkban.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. február 28.

A pályázati űrlap és a formai követelmények ellenőrző listája honlapunkon: http://tempus.tpf.hu/szakertoi_db/

A pályázattal kapcsolatos további információ elérhető honlapunkon, illetve további szakmai és technikai információ 2017. február 28. 12:00-ig kérhető a szakertok{kukac}tpf.hu címen.

Utolsó módosítás: 2017.02.01.