Európa-nap 2017

2017.04.27.

Rendezvény | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság, EU, Nonprofit szervezet, Önkormányzatok,

Idén május 7-én, vasárnap rendezik meg az Európa-napot a Szabadság téren, ahol egész nap színes programok, információs standok és koncertek várják az érdeklődőket.

Az Európai Uniós csatlakozásunk 13. évfordulójára emlékezve idén sem maradhat el a futóverseny, melyen 13 kilométeres távon versenyezhetnek az érdeklődők. A verseny délelőtt 10 órakor a Szabadság térről indul. A gyülekező és a bemelegítés 9 órától kezdődik. A 13 km-es távot kizárólag egyénileg lehet teljesíteni, váltófutás nem lesz.

Az eseményen két színpad is szolgáltatja a műsorokat, így zenei, színházi és gyermekeknek szóló programokból is válogathatnak majd a látogatók.

Az Európa-napon a Tempus Közalapítvány is képviselteti magát. Az Európa-napon a Tempus Közalapítvány is képviselteti magát. Standunknál szeretettel várjuk az általunk koordinált uniós mobilitási és oktatási pályázatok – például az idén 30. éves Erasmus program, a Campus Mundi ösztöndíj vagy az Európa a polgárokért program – iránt érdeklődőket. Felvilágosítást adunk az ösztöndíjakra vonatkozó kérdésekről, az Europass dokumentumokról, illetve szakmai képzéseinkről is.

Látogasson el standunkhoz május 7-én 10 és 18 óra között, ahol nem csak választ adunk ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdéseire, hanem izgalmas játékokkal is várjuk, amelyekkel próbára teheti az interkulturális készségeit! Emellett azoknak a volt Erasmus ösztöndíjasoknak, akik részt vesznek a délelőtti futóversenyen, apró ajándékokkal kedveskedünk standunknál a táv sikeres teljesítéséért. Ehhez nem kell mást tenniük, mint sorszámukkal odajönni a Tempus Közalapítvány standjához a futóverseny után.

További információk:

Az Európa-nap Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1648367355181077/
A 13 km-es futás Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1870630799851581/

Utolsó módosítás: 2017.04.27.