Erasmus+ szakmai konferencia május 30-án

2017.04.27.

Rendezvény | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság

Az Erasmus+ program 30 éves születésnapja alkalmából szervezett szakmai konferencián személyes történeteken és módszertani bemutatókon keresztül érzékeltetjük az Erasmus+ hatásait, miközben bemutatjuk a programban rejlő potenciált: hogyan járulnak hozzá a projektek eredményei az oktatás-képzés és az ifjúsági terület minőségének fejlesztéséhez. A regisztrációt a konferenciára várhatóan jövő héten megnyitjuk.

Az interaktív rendezvényre az Erasmus+ összes szektora, azaz a felsőoktatás, közoktatás, szakképzés, felnőtt tanulás, ifjúsági terület szereplőit várjuk. A rendezvényt nyitó plenáris előadásokat követően a résztvevők személyes történeteket hallgathatnak meg arról, hogy mi is az a plusz, amit az Erasmus program nyújt a pályázóknak. A délután során pedig a korábbi években népszerű módszertani bemutatókon és mikrotanításokon vehetnek részt, ahol lehetőségük lesz, hogy egymástól tanuljanak.

A rendezvény dátuma: 2017. május 30., kedd
Helyszíne: Danubius Hotel Helia, 1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.

A konferenciára már előregisztrálhat, jövő héten pedig a részletes regisztrációs űrlapot is megnyitjuk, ezzel együtt a rendezvény részletes programjátis elérhetővé tesszük. Amennyiben erről szeretne értesítést kapni, kérjük adja meg adatait ide kattintva.

A részvétel díjtalan, de a konferencián kizárólag regisztrált és visszaigazolt résztvevőket tudjuk fogadni!

A rendezvény az Európai Bizottság, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósul meg.

Utolsó módosítás: 2017.04.27.