Dübörög a fesztiválszezon! - Ilyen volt az EFOTT 2017

2017.07.18.

Rendezvény | Felsőoktatás, Ifjúság

Az EFOTT zenei fesztivál elsősorban a hazai felsőoktatásban tanuló hallgatókat szólítja meg, így nem volt kérdés, hogy a Tempus Közalapítvány idén is itt kezdi meg nyári fesztiválszezonját!

Július 11-17. között a fiatalok immáron 42. alkalommal vehettek részt az EFOTT-on, ahol a koncerteken kívül kulturális és egyéb tudásmegosztó műhelyeken tehették próbára magukat. A Tempus Közalapítvány standjánál különböző csapatjátékokkal, interaktív feladatokkal, izgalmas kvízekkel, valamint tájékoztatókkal készültünk a külföldi tanulmányi és szakmai gyakorlati lehetőségekről.

Idén kiemelt témaként jelent meg az Erasmus+ 30. évfordulója, így sokan érdeklődtek kimondottan az Erasmus+ nyújtotta lehetőségekről. Emellett nagy hangsúlyt kapott Campus Mundi ösztöndjprogramunk is, melynek Európán túli lehetőségeinek hallatán sokan fellelkesültek.

Köszönjük Szujó Krisztinának, Szőnyi- Balogh Imolának, Csákvári Tibornak és Kancsó Jánosnak, hogy volt Erasmus+ vagy Campus Mundi ösztöndíjasokként egy-egy napra csatlakoztak standunkhoz! Friss, személyes történeteikkel még inkább közelebb tudták hozni a külföldi tapasztalatszerzés élményét ahhoz a több, mint 500 érdeklődőhöz, aki megfordult nálunk!

Legközelebb ITT találkozhattok velünk – keressétek standunkat, és az értékes infókon kívül nyereményekkel jutalmazzuk kitartásotokat!

Utolsó módosítás: 2017.07.20.