Az EPALE Magyarország nagykövete

Partner hír | 2017.07.20.

Hír | Felnőtt tanulás

Cserkúti Ágnes 2006-ban lett tagja a Euroguidance nemzetközi hálózatnak.

Cserkúti Ágnes a Szegedi Tudományegyetemen idegen nyelvből szerzett képesítéseinek köszönhetően az egész életen át tartó tanulással és a mobilitással viszonylag hamar kapcsolatba került. 2006-ban lett tagja a Euroguidance nemzetközi hálózatnak. A magyarországi Euroguidance Központ tanácsadójaként feladatai közé tartozik a mobilitási információk terjesztése minden célcsoport számára, valamint az európai dimenzió támogatása a pályaorientáció és tanácsadás területén.


EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja a felnőttképzési szakemberek egyedülálló, nyílt tagságú közössége. Az EPALE a felnőttkori tanulásban érdekelt tanároknak, oktatóknak, kutatóknak, egyetemi tanároknak és politikai döntéshozóknak szól. Valójában bárki előtt nyitva áll, aki Európa valamely pontján a felnőttképzési és –oktatási ágazatban dolgozik.

Még nem tagja a közösségnek? Csatlakozzon most, a több mint 27.000 felnőttoktatási szakembert számláló EPALE-közösséghez, hogy még több szakmai tartalmat érhessen el, értékelhessen, hozzászólhasson és közreműködhessen!

Utolsó módosítás: 2017.07.20.