Indul az állásbörze-szezon!

2017.09.25.

Europass | Felsőoktatás

Idén is a HVG Állásbörzével nyitjuk a szezont október 4-5-én! Az állásbörzéken való részvétel remek lehetőség, hogy feltérképezd, mire számíts a munkaerőpiacon frissdiplomásként.

A börzéken számos cég és intézmény munkatársaival találkozhatsz, ingyenes tanácsadásokon vehetsz részt, így közelebb kerülhetsz a vágyott álláshoz vagy képzéshez. Ugyanakkor a rendezvények felkészítő előadásokkal és karriertervezéssel kapcsolatos információkkal szolgálnak azoknak is, akik csak belepillantanának a munka világába - kíváncsiak, hogy mire  számíthatnak az első állásinterjún, vagy szeretnék megtudni, milyen egy jó motivációs levél.

Ha szívesen részt vennél valamelyik állásbörzén, első lépésként nézz szét a rendezvény – illetve ha már tudod, mi az, ami érdekel, a keresett cég/intézmény – honlapján, és hozd magaddal a kinyomtatott önéletrajzodat is! Ha segítségre van szükséged az önéletrajz megírásában, látogass el a Karriertanácsadó válaszol rovat oldalára és az Europass Magyarország Facebook oldalára, majd használd az Europass online szerkesztőfelületét, ahol könnyedén kitöltheted önéletrajzodat.

Elsőként a HVG Állásbörze kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában október 4-én 10-től 19 óráig, illetve október 5-én 10-től 17 óráigahol személyesen is találkozhatsz velünk az Europass és az Erasmus+ közös standjánál.

Október folyamán az alábbi eseményeken is megtalálsz minket:

  • Szegedi Tudományegyetem Állásbörze (Szeged) – 2017.október 11. (szerda)
  • Műegyetemi Állásbörze (Budapest) – 2017. október 11-12. (szerda-csütörtök)

Bátran keress minket akkor is, ha a Tempus Közlapítvány kezelésében lévő külföldi ösztöndíjakkal (Erasmus+, Campus Mundi, CEEPUS, államközi ösztöndíjak, stb.), vagy az Europass dokumentumokkal kapcsolatban vannak kérdéseid!

Utolsó módosítás: 2017.09.28.