Erasmus+ pályázatíró szemináriumok - Szakképzési mobilitási pályázatok 2018

2017.09.27.

Rendezvény | Szakképzés

Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok - szakképzési projektekre fókuszálva.

Szemináriumaink a 2018-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak. A szakképzési mobilitási projektek keretében a szakképzési tanulók külföldi szakmai gyakorlatra mehetnek, az oktatók külföldi szakmai tanulmányúton vehetnek részt.

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • Bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése.
  • A rendezvények interaktívak, az előadások mellett kiscsoportos munkában, a résztvevőkkel közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, mely nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

Az időpontokra és helyszínekre kattintva, megtekinthetik a rendezvények részletes programtervét és a regisztrálhatnak az adott rendezvényre:

A rendezvényeken való részvétel díjtalan, de regisztráció köteles.

Utolsó módosítás: 2017.10.13.