Kína – Teljes és részképzés mester és doktori szinten a Pekingi Technológiai Intézetben

Partner hír | 2017.11.29.

Pályázat | Felsőoktatás

A Pekingi Technológiai Intézet (BIT) a Kínai Ösztöndíj Bizottság koordinálásával 5 ösztöndíjat ajánlott fel magyar hallgatók részére, amelyekkel 2 éves mester és 4 éves doktori teljes képzésben vagy 1-2 szemeszteres részképzésen lehet részt venni az Intézetben 2018 szeptemberétől, angol vagy kínai nyelven.

A teljes képzésre szóló ösztöndíj fedezi az oktatás, a szállás, egy átfogó egészségbiztosítás és havi ellátmány költségét is, azonban nem tartalmaz nemzetközi utazási költséget.

Az érdeklődők 2018. január 1. és április 15. között nyújthatják be pályázataikat a Kínai Ösztöndíjbizottság (CSC) felé, azonban a pekingi Magyar Nagykövetség jelöli a hallgatókat, így teljes képzés esetén március 15 előtt, részképzés esetén pedig június 15 előtt fel kell venni a kapcsolatot a Nagykövetséggel a részletekkel kapcsolatban.

A részképzésre pályázókat kérjük, hogy a részképzéshez igényelhető Campus Mundi ösztöndíjról is tájékozódjanak honlapunkon: http://www.tpf.hu/palyazatok/5079/campus-mundi-osztondij-allamkozi-egyezmenyek-kereteben-megvalosulo-reszkepzesre

További információ a tájékoztató brossúrában

Utolsó módosítás: 2017.11.29.