Hír | Felsőoktatás, Köznevelés, Felnőtt tanulás, Szakképzés

Tájékoztatjuk pályázóinkat, hogy amennyiben az Erasmus+ KA2 stratégiai partnerségek pályázatok benyújtása során informatikai rendszerproblémák merülnének fel a 2017. március 29-i déli 12.00 órai benyújtási határidőt megelőzően, az Európai Bizottság lehetőséget ad arra, hogy alternatív módon nyújtsák be pályázatukat.

Hír | Felsőoktatás

Az Eurodesk Magyarország, mint az Európai Ifjúsági Portál magyar szekciójának tartalomfelelőse, bővíti fiatal újságírókból álló csapatát.

Magazin | Felsőoktatás

Mindig érdekes kérdés, hogy vajon miként vélekednek a külföldiek a magyar emberekről és a kultúráról. Hasonlóan izgalmas téma, hogy hogyan érzi magát egy cserehallgató, aki legalább egy félévet tölt el hazánkban, így egy turistánál jobban rálát az itteni életre és oktatásra. Ez utóbbi vizsgálata túlmutat a puszta kíváncsiságon, hiszen fontos visszajelzéssel szolgál mind a magyar felsőoktatási intézmények, mind pedig a Tempus Közalapítvány számára, mivel rámutat a fejlesztendő területekre, és jelentős információforrásként szolgál a külföldi hallgatók toborzásához.

Partner hír | 2017.03.17.

Hír |

A Digitális Témahét és az eTwinning célja egyaránt a digitális pedagógia módszertanának népszerűsítése és elterjesztése a köznevelésben. Mindkét program fontos törekvése, hogy a digitális kompetenciafejlesztés az informatika órán túl kiterjedjen más tantárgyakra is.