Projektmenedzsment képzés

Uniós pályázatok és projektek menedzselése az ötlettől a megvalósításig!

A Tempus Közalapítvány Képzőközpontja jelenleg egy blended képzés fejlesztésén dolgozik. Szeretnénk, hogy a projektkidolgozás fázisai (a tervezéstől a megvalósításon és az adminisztráción át a változásmenedzsmentig) témakörönként részletezve, otthoni önképzés formájában is elérhetők legyenek.


A blended (kevert) típusú továbbképzés olyan tanítási-tanulási forma, amely ötvözi a tanfolyami és a távoktató továbbképzési forma elemeit. A blended típusú továbbképzéseken a jelenlét és a távollét aránya minden programban más és más.
A projektmenedzsment területét – terveink szerint – 7 témakörben dolgoznánk fel, melyekre külön-külön kurzusokat indítunk. A kurzusok időtartamáról és díjáról a fejlesztés későbbi szakaszában tudunk tájékoztatást adni.

Projektmenedzsment képzés

Az általunk összeállított témakörök a következők:

1. A projekttervezés eszközei, módszerei
2. A projektmegvalósítás szakmai aspektusai
3. Pénzügyek tervezése, közbeszerzés
4. Változásmenedzsment a projekt során
5. A projektmenedzsment humán aspektusai 
6. Adminisztrációs feladatok a projektekben
7. Disszemináció és hasznosítás

 

 

Kérjük, segítse a képzés fejlesztését az alábbi KÉRDŐÍV kitöltésével! Nagyon fontos a számunkra, hogy az Ön véleményét, javaslatait is beépíthessük a kurzusokba.


A kurzusokon való részvételt azoknak javasoljuk, akik aktívan részt vesznek a pályázatok, projektek kidolgozásában és végrehajtásában, valamint azoknak a vezetőknek, akik át kívánják tekinteni a projektmenedzsment teljes folyamatát.


A kurzusok terveink szerint a 2018. év első felében kerülnek meghirdetésre!


Kérdése van? Kíváncsi a részletekre?

Kérdéseivel bátran forduljon munkatársunkhoz az alábbi elérhetőségeken:

kepzes{kukac}tpf.hu

06-1-237-1300Utolsó módosítás: 2017.07.21.