2016-os évre vonatkozó hivatalos dokumentumok:

A Pestalozzi program esetén a pályázás menete teljesen átalakult. On-line pályázás vette át a helyét a papír alapú pályázásnak.

Az ezzel kapcsolatos valamennyi információt a következő útmutató tartalmazza.

  1. Menjen az on-line pályázati rendszerre (Kattintson a Registration gombra)
  2. a kívánt kurzus kiválasztása a listából
  3. Űrlap kitöltése, validálása
  4. Az űrlap kitöltéséről egy megerősítő e-mailt kap, mely tartalmazza a megadott adatokat is.
  5. A kurzusra történő jelentkezésről a pályázó felettese is kap egy e-mailt, hogy validálja a pályázó jelentkezését.
  6. Amennyiben ez megtörténik, a Nemzeti Iroda is megkapja emailben a jelentkezést, és ezt követően kerül sor a pályázat elbírálására. 

 

 

! A Tempus Közalapítvány minden, pályázataival kapcsolatos információt, pályázati űrlapot, egyéb dokumentumot térítésmentesen bocsát az érdeklődők rendelkezésére. Ugyancsak térítésmentes az információs napjainkon és egyéb rendezvényeinken való részvétel, illetve a személyre / intézményre szabott pályázati tanácsadás. Javasoljuk, hogy az általunk kezelt programokkal kapcsolatos információért, dokumentumért, tanácsért elsősorban hozzánk forduljanak, a más szervezetek által terjesztett információk pontosságáért és érvényességéért nem vállalunk felelősséget. 
A Tempus Közalapítványtól származó, az általa kezelt pályázatokkal kapcsolatos információk és dokumentumok kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.

A Tempus Közalapítvány pályázati programjaiban a döntések ellen - sem méltányossági, sem más alapon - fellebbezésre nincs lehetőség.

Utolsó módosítás: 2016.01.07.