Pályázni a Tempus Közalapítványtól igényelt űrlapon lehet. Az űrlap letölthető a TKA honlapjáról (Pályázati dokumentumok), vagy kérhető az információs irodától (T: 06-1-237-1320, info{kukac}tpf.hu). A pályázatokat és azok mellékleteit 6 nyomtatott példányban postán (egy eredeti és öt másolat), és egy elektronikus példányban e-mailen kell benyújtani az alábbi címekre:

Tempus Közalapítvány
1438 Budapest 70., Pf. 508.
katalin.horvath{kukac}tpf.hu

Az e-mailen küldött pályázati anyag csak a pályázati űrlapot kell, hogy tartalmazza, a mellékletek elektronikus elküldésére nincs szükség. A postán küldött borítékra kérjük ráírni: „Európai Nyelvi Díj 2017”.

Felhívjuk figyelmüket, hogy hiánypótlásra a beadási határidő lejárta után nincs lehetőség. A Tempus Közalapítvány előzetes formai bírálatot végez a pályázat beadási határidejét megelőzően a 2017. február 10-ig beérkezett pályázatok esetében. Esetleges formai hibák esetén a pályázók írásban értesítést kapnak a hiányosságokról, amelyek korrigálására legkésőbb a pályázat beadási határidejéig lehetőséget kapnak. Amennyiben az előzetes formai ellenőrzésre beküldött pályázatoknak a Tempus Közalapítvány által jelzett szükséges hiánypótlásait a hivatalos beadási határidőig (2017. február 24.) nem adják postára, úgy az a pályázat formai érvénytelenségét vonja maga után. Hiánypótlásra e határidő lejárta után nincs lehetőség.

Az államháztartáson kívüli jogi személyek vagy jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezetek esetében csatolni kell a pályázathoz egy nyilatkozatot a közpénzek felhasználásáról, melynek formanyomtatványa a következő: Nyilatkozat minta a közpénzek felhasználásáról (a nyomtatvány a Pályázati űrlapban is megtalálható, ld. Nyilatkozat 3.). A nyilatkozat kitöltése előtt, kérjük, olvassák el az erről szóló tájékoztatónkat.

2017-es pályázati űrlap

Díjazottak 2009-2014

 

 

Utolsó módosítás: 2016.09.08.