Erasmus+ pályázatíró szeminárium - Szakképzési mobilitási pályázatok - Budapest

Ismerje meg az Erasmus+ mobilitási pályázatokat! Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok - szakképzési projektekre fókuszálva.

Időpont: 2016.11.08.

Szemináriumaink a 2017-es mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak. A szakképzési mobilitási projektek keretében a szakképzési tanulók külföldi szakmai gyakorlatra mehetnek, az oktatók külföldi szakmai tanulmányúton vehetnek részt.

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése.

A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

Időpont és helyszín:

2016. november 8.

BUDAPEST

10.00 – 16.00

Tempus Közalapítvány 
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (6. emelet Brüsszel terem)

 

Tervezett program:

9:30 - 10:00 Regisztráció
10:00 - 12:30 >>  Az Erasmus+ szakképzési mobilitási program ismertetése
>>  A mobilitási projektek tartalmi elemei
>>  Projekttevékenységek a mobilitás előtt, alatt és után
12:30 - 13:15 Ebédszünet
13:15 - 16:00 >>  Általános pénzügyi tudnivalók (pdf) / Pénzügyek dióhéjban
>>  Pályázati űrlap technikai kérdések (pdf)
>>  Nyelvi felkészítés és az OLS
>>  Szakértői tanácsok

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.

A korlátozott férőhely miatt előnyben részesítjük azokat az intézményeket, akik újonnan pályáznak, illetve még nem rendelkeznek szakképzési mobilitási tanúsítvánnyal.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

A 2017. évi pályázati kiírás részleteit itt keresse a honlapunkon: www.erasmusplusz.hu

 

REGISZTRÁCIÓ

a 2016. november 8-án, Budapesten a szakképzés területén dolgozók számára szervezett pályázatíró szemináriumra

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

Utolsó módosítás: 2016.11.23.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a jelentkezését, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.