Erasmus+ Pályázatíró Szeminárium - Szakképzési mobilitási pályázatok - Tatabánya

Ismerje meg az Erasmus+ mobilitási pályázatokat! Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok, szakképzési projektekre fókuszálva.

Időpont: 2017.11.09. 10.00-15.00
Helyszín: Tatabányai Szakképzési Centrum Bánki Donát - Péch Antal Szakgimnáziuma (multimédiás terem), 2800 Tatabánya, Réti u. 1-5.

Szemináriumaink a 2018-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak. A szakképzési mobilitási projektek keretében a szakképzési tanulók külföldi szakmai gyakorlatra mehetnek, az oktatók külföldi szakmai tanulmányúton vehetnek részt.

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése.

A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

Program:

9:30 - 10:00

Regisztráció

10:00 - 12:30

>>  Az Erasmus+ szakképzési mobilitási program ismertetése
>>  Mobilitási projektek tartalmi elemei
>>
  Projekttevékenységek a mobilitás előtt, alatt és után

12:30 - 13:15

Ebédszünet

13:15 - 15:00

>>  Általános pénzügyi tudnivalók 
>>  Pályázati űrlap technikai kérdések

>>  Nyelvi felkészítés és az OLS
>>  Szakértői tanácsok

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.
A korlátozott férőhely miatt előnyben részesítjük azokat az intézményeket, akik újonnan pályáznak, illetve még nem rendelkeznek szakképzési mobilitási tanúsítvánnyal.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

Utolsó módosítás: 2017.11.14.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány