Erasmus+ Pályázatíró Szeminárium - Szakképzési mobilitási pályázatok - Szombathely

Ismerje meg az Erasmus+ mobilitási pályázatokat! Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok, szakképzési projektekre fókuszálva.

Időpont: 2017.11.10. 10.00-15.00
Helyszín: Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum, 9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.

Szemináriumaink a 2018-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak. A szakképzési mobilitási projektek keretében a szakképzési tanulók külföldi szakmai gyakorlatra mehetnek, az oktatók külföldi szakmai tanulmányúton vehetnek részt.

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése.

A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

Program:

9:30 - 10:00

Regisztráció

10:00 - 12:30

>>  Az Erasmus+ szakképzési mobilitási program ismertetése
>>  Mobilitási projektek tartalmi elemei
>>
  Projekttevékenységek a mobilitás előtt, alatt és után

12:30 - 13:15

Ebédszünet

13:15 - 15:00

>>  Általános pénzügyi tudnivalók 
>>  Pályázati űrlap technikai kérdések

>>  Nyelvi felkészítés és az OLS
>>  Szakértői tanácsok

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.
A korlátozott férőhely miatt előnyben részesítjük azokat az intézményeket, akik újonnan pályáznak, illetve még nem rendelkeznek szakképzési mobilitási tanúsítvánnyal.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Van már pályázói gyakorlata?*Van már Erasmus+ nyertes pályázata?*Ha igen, melyik szektorban?
Hírlevélre feliratkozom


Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2017.10.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány