Europass műhely karrierirodák számára

A Tempus Közalapítvány – Nemzeti Europass Központ műhelynapot szervez a felsőoktatási intézményekben működő karrierirodák munkatársai részére.

Időpont: 2017.10.25. 10:30-13:30
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.), 6. emelet, Athén terem

A rendezvény célja a Tempus Közalapítvány és a karrierirodák közötti szakmai együttműködés elmélyítése és információk terjesztése, a Nemzeti Europass Központ által kínált lehetőségek bemutatása.

Ennek részeként szó esik majd a Közalapítvány által kezelt programokról (kiemelten az egyre népszerűbb Erasmus+, valamint Campus Mundi külföldi szakmai gyakorlatokról), és a megújult Europass dokumentumokról.

A bemutatott programokkal és eszközökkel a felsőoktatási karrierirodák szélesíthetik portfóliójukat, ötleteket kaphatnak jövő évi programjaikhoz.

Jelentkezési határidő: 2017. október 20.

 

Program:

10.00-10.15 Köszöntő
10.15-11.00

Erasmus+ és Campus Mundi szakmai gyakorlatok és a külföldön szakmai gyakorlatot kereső hallgatókat támogató eszközök

11.00-11.15 Szünet
11.15-12.00 Europass dokumentumok és együttműködési lehetőségek a Nemzeti Europass Központtal
12.00-12.45 Együttműködési lehetőségek keresése, hálózatépítés
12.45-13.30 Ebéd

 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Hírlevélre feliratkozom


Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2017.10.12.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány