Erasmus+ START információs nap

A Tempus Közalapítvány információs napot tart az Erasmus+ program pályázati lehetőségeiről az IFJÚSÁGI területen, elsősorban új pályázóknak.

Időpont: 2018.04.06. 10.00-13.15
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

 

PROGRAM

10.00-10.30 Az Erasmus+ program pályázati lehetőségei az IFJÚSÁGI területen
10.30-11.10  Projekttervezés és a pályázás menete
11.10-11.30 Q&A
11.30-11.45 +1 pályázati lehetőség: Erasmus+ felnőtt-tanulás
11.45-12.00 Szünet
12.00-13.15 World Café a nemzeti iroda programkoordinátoraival – tippek és trükkök, kérdések és válaszok a sikeres pályázáshoz

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kérjük, töltse ki az alábbi jelentkezési lapot legkésőbb 2018. április 3. kedd éjfélig!


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Szervezet*

Melyik témáról kérdezne leginkább a nemzeti iroda programkoordinátorától?
MAX. KÉT TÉMÁT JELÖLJÖN MEG!
Egyéb igény, megjegyzés

Hírlevélre feliratkozom


Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2018.03.07.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány