2017

DEC

05

EVS live 2017

Ünnepeljétek velünk az önkéntességet és az EVS programot a Nemzetközi Önkéntesek Világnapján, december 5-én!

Részletek

2017

DEC

04

Zártkörű rendezvény

KA1 Felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs nap

A Tempus Közalapítvány tisztelettel meghívja a felsőoktatási intézmények Erasmus koordinátorait az ERASMUS+ program 1. kulcstevékenysége kapcsán tartandó felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs napra. A rendezvény során a 2018. évi KA103 és KA107 pályázatok beadásával kapcsolatos legfontosabb információk kerülnek bemutatásra.

Részletek

2017

NOV

30

Az ötlettől a projektig - A pályázattervezés mérföldkövei - Erasmus+ Stratégiai partnerségek

Az Erasmus+ Stratégiai partnerségek immáron ötödik alkalommal jelent pályázati lehetőséget az oktatás bármely területéhez kapcsolódó működő intézményeknek, szervezeteknek. A pályázattípus tág keretei miatt idén is három rendezvény keretében szeretnénk a lehetséges pályázóknak megmutatni, hogy mi is a Stratégiai partnerségek, miért éppannyira nehéz, mint amennyire könnyű támogatottá válni.

Részletek

2017

NOV

29

Innovatív felsőoktatás – regionális fejlesztés és hálózatépítés konferencia

Mennyire innovatív a magyar felsőoktatás? Hogyan járulhat hozzá a felsőoktatási intézmény a régió fejlődéséhez? Miként valósítható meg a regionális partnerekkel való együttműködés? Hogyan biztosítható a társadalmi és gazdasági kihívásoknak megfelelő kutatás és képzés az egyetemeken? Többek között ezekről a kérdésekről is szó lesz az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Tempus Közalapítvány által szervezett HEInnovate hálózat szakmai rendezvényen és az OECD és az Európai Bizottság által megvalósított HEInnovate kutatásról szóló nemzetközi kiadvány ünnepélyes bemutatóján.

Részletek

2017

NOV

28

Zártkörű rendezvény

CAMPUS MUNDI NEMZETKÖZI ALUMNI HÁLÓZAT - KÉPZÉS A FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK MUNKATÁRSAI SZÁMÁRA HATÉKONY INTÉZMÉNYEN BELÜLI KOMMUNIKÁCIÓ ÉS NETWORKING TECHNIKÁK

A Campus Mundi Program keretében, 2017. november 28-án kerül megrendezésre a Tempus Közalapítvány „Hatékony intézményen belüli kommunikáció és networking technikák” képzése. A rendezvényre szeretettel várjuk a felsőoktatási intézmények alumni munkatársait, és külföldi hallgatókkal foglalkozó nemzetközi koordinátorait.

Részletek

2017

NOV

24

Zártkörű rendezvény

Add tovább! Mobilitási élménybeszámoló

Ugye, milyen jó volt a külföldön eltöltött ösztöndíjas időszakod? Sokaknak elmesélted már? Oszd meg élményeidet most olyan kortársaiddal is, akik még előtte állnak!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.