Campus Mundi részképzés - Útlevél életed szemeszteréhez!

A Campus Mundi részképzés neked szól, ha szeretnéd egy külföldi szemeszterrel kiegészíteni a tanulmányaidat álmaid országában.

Ökotoxikológiát tanulnál Japánban? Régi vágyad, hogy egy amerikai egyetem pólójában futhasd a reggeli köröket? Most nincs szükséged csodalámpára, csak kellő bátorságra és a Campus Mundira!

 Díjazzuk a szorgalmadat! 

Egy részletesen kidolgozott motivációs levél és tanulmányi terv lehet az útlevél álmaid szemeszteréhez. Még nagyobb eséllyel pályázhatsz, ha átlag felettiek a tanulmányi eredményeid, OTDK/TDK helyezést értél el, vagy élénk alkotói, publikációs tevékenység jellemző rád. 

 A költségek miatt se fájjon a fejed! 

Nehéz anyagi biztonság nélkül nekivágni. Ráadásul egy új környezetben kell majd a megélhetést menedzselned. Most az eddigieknél is kedvezőbb, megemelt ösztöndíj összegekkel támogatjuk az elhatározásod! Ha Erasmus+ program országokba pályázol, havi 200.000 - 220.000 Ft nyújthat biztos alapot a mindennapi kiadásaidhoz.

A kiszemelt ország Európán kívül esik? Ne aggódj, ebben a kategóriában nőtt leginkább a támogatás. Havi 350.000 Ft segíti a boldogulásod a legmesszibb tájakon! 

 Csatlakozz a profi jövőtervezőkhöz! 

Akár egy különleges technológia, a hazaitól eltérő oktatási rendszer megismerése, vagy egy neves egyetem presztízse vonz, érdemes lépned a jövődért! Campus Mundi részképzéssel már a tanulmányaid alatt megalapozhatod a későbbi szakmai kapcsolatokat, részese lehetsz egy nemzetközi alkotói közösségnek, vagy akár új tudományterületet találhatsz a kutatásaidhoz! Egy szemeszter kiváló alkalom lehet az önfejlesztésre és nyelvtudásod tökéletesítésére is.

 Ösztöndíjasaink mondták 

„Nagyon jó tapasztalat volt ennyi időt egy egészen új helyen eltölteni. Az ösztöndíj nyújtotta anyagi biztonság lehetővé tette, hogy ne dolgozzak, és annyi időt töltsek az Akadémián, amennyit csak szeretnék. Nagyon élveztem a munkát az ottani művészhallgatókkal, sokakkal megismerkedtem, két kiállításon is szerepeltem.” 
(Tünde, Campus Mundi részképzés, Németország)

"Szavakba nem lehet önteni, mennyi örömet szerzett nekem az elmúlt fél év, mennyit változtam és fejlődtem ez alatt az idő alatt. Nekem minden várakozásomat beváltotta, de leginkább felülmúlta ez az élmény, ezért egyértelműen bátorítanék mindenkit, hogy vágjon bele, ez lesz élete egyik legszebb és legemlékezetesebb szemesztere.” 
(Petra, Campus Mundi részképzés, Hollandia)

„Egy külföldön töltött félévből csak profitálhat az ember. Először is azért, mert vagy belekezdhet egy új nyelv tanulásába, vagy pedig a meglévő nyelvtudását magasabb szintre emelheti. Ebben nekem nagyon sokat segített a fogadó egyetem által biztosított nyelvkurzus, valamint a helyiek nyitottsága és segítőkészsége. Amíg az órán a nyelvtant és egyes nyelvi kérdéseket boncolgattuk, addig esténként, a szabadidős tevékenységek és az utazások során az előbeszédre helyeződött a hangsúly.” 
(Kinga, Campus Mundi részképzés, Olaszország)

 Mit kell tenned? 

>> További inspirációért látogass el Facebook-oldalunkra,  informálódj a pályázati felhívásból és fusd át a részképzés iránt érdeklődők leggyakoribb kérdéseit is!

>> A célország kiválasztásában sem hagyunk magadra! Mindenképpen konzultálj intézményed Campus Mundi koordinátorával, aki tájékoztatni fog a tanulmányaidnak megfelelő részképzési lehetőségekről!

>> Ha olyan külföldi felsőoktatási intézménybe jelentkeznél részképzésre, amelyikkel Erasmus+ együttműködési megállapodása van az egyetemednek, akkor Erasmus+ státuszra is sikeresen pályáznod kell!

>> Miután az online pályázati rendszerbe is regisztráltad magad, elkezdheted begyűjteni a szükséges dokumentumokat!

>> Vegyél egy nagy levegőt, a beadási határidő okozta stresszt levettük a válladról! Már folyamatos pályázást biztosítunk a Campus Mundi részképzés esetében is.

Utolsó módosítás: .