A korábbi évek gyakorlatának megfelelően idei évben is készült pénzügy tervező segédlet a pályázati űrlap támogatási keretének tervezéséhez.

A segédlet elsődleges célja, hogy az előzetes tervezést megkönnyítse (az űrlap kitöltése előtt), valamint az űrlapban esetleges előforduló számolási – technikai hibákat kiküszöbölje a beépített, pénzügyi szabályoknak megfelelő függvényekkel.

 

A 2020-es évben a webForm mellékleteként nem kötelező a korábbi 'Timeline" formában munkatervet benyújtani. Az online űrlap azonban csak a tevékenységek / szellemi termékek időrendbe állítását végzi.

Ez nem teszi lehetővé a tervezés szakaszában a partnerekkel történő egyeztetést a szükséges feladatok megosztásról időbeni ütemezéséről, feladatok összefüggéseihez nem nyújt támpontot. Nem támogatja kellőképpen sem a pályázat bírálatát, sem pedig nyertes projekt esetén a megvalósítást, a partnerekkel történő szerződéskötés


A segédlet része egy szabadon szerkeszthető – bővíthető munkalap, melynek felépítése csupán egy lehetséges javaslat:

-      tevékenységi sorokkal, oszlopokkal az ütemezés pontosabb tervezéséhez,

-      partnerek közötti munkamegosztás tervezéséhez,

-      az eredmények részleteinek megjelenítéséhez, stb.

Az Excel-fájlt egyénileg küldjük meg érdeklődés esetén (e-mail: Jakabné Baján Ilona), ha vállalják, hogy a használt fájlt benyújtják a pályázat mellékleteként.