Hamarosan érkezik a Digitális Módszertár új felhívása - Idén is várjuk a legkreatívabb ötleteket!

2018.06.21.

Hír | Szakképzés, Köznevelés, Nonprofit szervezet

Idén júliusban már hatodik alkalommal hirdeti meg a Tempus Közalapítvány felhívását, és teszi elérhetővé bárki számára a köznevelésben dolgozó pedagógusok digitális módszertani ötleteit.

A módszertár az IKT eszközök kreatív használatával kapcsolatos, a tanításban-tanulásban alkalmazható digitális pedagógiai ötletek egyik legnagyobb hazai gyűjteménye, gyakorlatias leírásokkal, valamint letölthető csatolmányokkal.

A feltöltött ötletek közül azok, amelyek megfelelnek a felhívás szempontjainak, az értékelést követően bárki számára elérhetővé, publikussá válnak a Digitális Módszertárban. A szakértői értékelés alapján a felhívásra jelentkező, kiemelkedő ötletek feltöltőinek munkáját Digitális Pedagógus Díjjal ismerjük el, melynek átadására és a díjazott ötletek bemutatására a Digitális Konferencián kerül sor 2018 őszén, Budapesten.

A Digitális Módszertár közvetlenül böngészhető – az eddig feltöltött ötletekkel és a korábbi felhívásokkal együtt – a www.digitalismodszertar.tka.hu oldalon. A hamarosan megjelenő idei felhívás hamarosann elérhető lesz a honlapunkon, kísérje figyelemmel híreinket!

 

További információk az alábbi elérhetőségeken:

Facebook: https://www.facebook.com/Atanulasjovoje  
E-mail: modszertar@tpf.hu
Telefon: (+36 1) 237 1300/326-os mellék

 

A Felhívás időszaka:

2018. július 9 - augusztus 17.

www.digitalismodszertar.tka.hu > Feltöltés > Digitális Módszertár

 

Iratkozz fel hírlevelünkre! >>

Ne maradj le a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és 
a legfontosabb pályázati információkról! https://tka.hu/hirek

 

Utolsó módosítás: 2018.07.30.