ErasmusDays 2018 - Szervezzen Ön is Erasmus Napot!

2018.07.06.

Rendezvény | Felsőoktatás, Önkormányzatok, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés, Nonprofit szervezet, EU

Ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát!

Büszke projektjére? Fontos Önnek az európai közösség? Akkor csatlakozzon a közös ünnepléshez és mutassa meg másoknak is! Október 12-én és 13-án 20 európai uniós ország közel 1000 eseményéhez csatlakozva idén először Magyarországon is megrendezésre kerül az #ErasmusDays, melynek keretében minden az Erasmus+ projektekről fog szólni ezen a két napon.

Várjuk olyan Erasmus+ támogatott pályázók jelentkezését, akiknek jelenleg is van futó projektjük és 2018. október 12-én és 13-án csatlakoznának a rendezvényekhez intézményükkel, szervezetükkel. Megkötés nélkül, bármilyen, a projektet bemutató eseménnyel lehet társulni a magyarországi #ErasmusDays napokhoz. Legyen szó workshopról, információs vagy nyílt napról, online akcióról, versenyről, vagy akár flash mobról, minden ötletet szívesen várunk!

Nézze meg a magyarországi események listáját, gyűjtsön ötleteket és inspirálódjon! Böngésszen folyamatosan bővülő rendezvénynaptárunkban! >>

 

Mi történik a jelentkezés után?

Ha regisztrálja eseményét az #ErasmusDays programsorozathoz, mi segítünk Önnek az esemény népszerűsítésében.

  • Programját feltöltjük a www.erasmusdays.eu oldalra, ahol az összes európai eseménnyel együtt megtalálhatják az érdeklődők.
  • Rendelkezésére bocsátunk egy arculati elemeket tartalmazó eszköztárat, ahol a logótól kezdve a különböző bannereken át mindenféle grafikát megtalálhat, amivel színesítheti az eseménye kommunikációját.
  • Programja hazai népszerűsítésében is segédkezünk, számos csatornán fogjuk felhívni a figyelmet a projektre, így a Tempus Közalapítvány honlapján és Facebook oldalain is megosztjuk.
  • Ha szeretne egy információs részt is tartani az Erasmus+ pályázatokról, a Tempus Közalapítvány kollégái szívesen tartanak előadást a rendezvényén. Résztvevői így egy 45-90 perces prezentáció keretében mindent megtudhatnak az Erasmus+ pályázatokról és kérdéseikre is a helyszínen választ kaphatnak. Ha szeretne élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, jelezze az űrlap erre vonatkozó részénél. Ez a lehetőség korlátozott számban áll rendelkezésre, s az űrlapban jelezheti ezen irányú igényét.

A jelentkezést meghosszabbítottuk 2018. szeptember 30-ig.

Jelentkezés itt: Adatlap

További dokumentumok: Adatvédelmi tájékoztató

Ha kérdése merülne fel, várjuk kérdését az erasmusdays@tpf.hu e-mail címen.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre! >>

Ne maradjon le a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és 
a legfontosabb pályázati információkról!

Utolsó módosítás: 2018.09.05.