Legyél Te is Világegyetemista blogger és meséld el másoknak a történeted!

2018.08.21.

Hír | Felsőoktatás

Olyan Campus Mundi ösztöndíjat elnyert fiatalok jelentkezését várjuk, akik most töltik vagy egy hónapon belül kezdik meg külföldi tanulmányaikat, szakmai gyakorlatukat, és szívesen megosztják élményeiket.

Campus Mundi ösztöndíjat nyertél? Gratulálunk, Világegyetemista lettél!

 

Emlékszel Livi transzszibériai vonatozására, Bianka legjobb születésnapi ajándékára, Flóra izgalmas kulináris kalandjaira, vagy Luca hasznos tanácsaira és lenyűgöző úti céljaira? Tavalyi Világegyetemistáink bejárták a világot Kanadától Hongkongig, Portugáliától Oroszországig.

Legyél Te is Világegyetemista blogger és meséld el másoknak a történeted!

Mit kell tenned?

  1. Írj egy maximum 1500 (szóközzel együtt) karakter terjedelmű blogbejegyzést Microsoft Word formátumban, aminek témája: Mit várok a Campus Mundi ösztöndíjtól?/ Mik az első benyomásaim?
    Szerepeljen benne, hogy melyik egyetemről, milyen szakról hova utazol, mikor, és előreláthatóan meddig leszel kint, melyik ösztöndíjtípussal töltöd az ösztöndíjas időszakodat, mi motivált a jelentkezésre és hogyan készültél, készülsz rá.
  2. Küldd el a jelentkezésed szeptember 17-ig a vilagegyetemista@tpf.hu e-mail címre!

A felhívásra érkező blogbejegyzések alapján négy Campus Mundi bloggert választunk ki, akiktől október és február között legalább heti egyszer várunk egy-egy blogbejegyzést, amit a Tempus Közalapítvány erre a célra létesített, saját blogfelületén (a Világegyetemista blogon) publikálunk. A blogbejegyzések témájának a Campus Mundi ösztöndíjas időszak során szerzett új élményekhez kell kapcsolódniuk.

A kiválasztott bloggerek írásait a publikálási lehetőség mellett nyereményekkel is jutalmazzuk: nyári fesztiválbelépő vagy 15.000 Ft értékű könyvutalvány és ajándékcsomaggal.

 

A blogbejegyzéseket a vilagegyetemista@tpf.hu e-mail címre várjuk. A kiválasztás eredményéről 2018. szeptember 25-ig e-mailben értesítjük a jelentkezőket.

 

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 17. (dél)

Kapcsolat: vilagegyetemista@tpf.hu

 

A jelentkezők személyes adatait a Tempus Közalapítvány kizárólag a jelen felhíváshoz kapcsolódóan használja fel és harmadik fél számára nem adja ki. A felhíváshoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Utolsó módosítás: 2018.09.26.