Digitális Konferencia 2018

2018.10.19.

Rendezvény | Felsőoktatás, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés

Megnyílt a regisztráció első köre a Digitális Konferenciára!

Szeretettel várjuk Önöket november 24-én a Digitális Konferencia 2018-as rendezvényére!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a regisztráció két körben zajlik. Az első körben regisztrálók e-mailben értesítést kapnak a regisztráció második körének kezdetéről.

Digitális konferencia alapötlete 2012-ben fogalmazódott meg. Az ELTE PPK ITOK, az OFOE és a TKA partnerségében 2013 óta megvalósuló éves konferencia általános célja, hogy olyan szakmai fórumot teremtsen a közös gondolkodásra és a párbeszédre, amely lehetővé teszi a pedagógus szerepének folyamatos újraértelmezését az információs társadalomban, és amely alkalmat teremt arra, hogy oktatási szakértőkkel, kutatókkal, oktatókkal, pedagógusokkal, tanárjelöltekkel, hallgatókkal, diákokkal, és akár szülőkkel együtt keressük meg a válaszokat a felmerülő kihívásokra és kérdésekre.

Az eddigi konferenciák sikerét elsősorban a rendezvények folyamatos népszerűsége jelzi: minden eddigi alkalommal megközelítőleg 300 fő körül volt a résztvevők és érdeklődők száma. Az inspiráló plenáris előadásokat változatos, tartalmas szekciók egészítik ki, minden alkalommal bőséges a választék. A Digitális Módszertár díjazottainak jógyakorlat-bemutatói minden évben a nagyobb érdeklődést kiváltó szekciók közé tartoztak. Ez is jelzi, hogy milyen nagy igény mutatkozik a gyakorlatban hasznosítható, adaptálható ötletekre, a pedagógusok módszertani támogatására. Az ötletgazda tanárok által írt módszertani megoldások hiteles képet nyújtanak a kollégák számára a módszerek alkalmazhatóságásáról, és így segítik a pedagógiai célokhoz rendelt IKT-eszközök használatát a tanítási, tanulási folyamatban.

Az érdeklődők jelentkezését az alábbi linken várjuk:

DIGITÁLIS KONFERENCIA REGISZTRÁCIÓ

Utolsó módosítás: 2018.10.25.