Solidarity:ON

2018.11.09.

Rendezvény | Ifjúság, Köznevelés, Nonprofit szervezet, EU

Az Európai Szolidaritási Testület nagyszabású nyitórendezvénye december 5-én a Teslában. Ünnepeld velünk a nemzetközi önkéntesség világnapját!

Programszervezés a Mikulás közelében egy finn kisvárosban. Ételosztás egy földrengés sújtotta olasz településen. Játék egy gyermekotthonban a portugál óceánparton. Mi a közös bennük?

Elképzelhetetlenek önkéntesek nélkül: elindult az EU új önkéntes programja az Európai Szolidaritási Testület, amivel te is szerezhetsz élményeket a szolidaritás jegyében! Gyere el és tudj meg többet! Volt önkéntesek mesélnek tapasztalataikról és azóta elért sikereikről, valamint a vállalati oldal nézőpontját is megismerheted, mennyi pluszt jelent ez például álláskeresésnél, valamint megtudhatod, hogyan válhat egy ötletből valóság akár itt helyben is.

Szervezetként ismerkedj meg érdeklődő fiatalokkal és hallgasd meg, más szervezetek milyen kihívásokkal szembesülnek, és hogyan győzik le azokat!

Időpont: 2018. december 5. szerda 17:00-21:00
Helyszín: TESLA, Budapest 

PROGRAM

17.00-17.15 KÖSZÖNTŐK

17.15-18.15 INSPIRÁLÓ ELŐADÁSOK: Önkéntesség és karrier– személyes sikertörténetek /Hogyan értékelik a vállalatok a külföldi tapasztalatot egy jelentkezőnél? /Miért kezd egy bank társadalmi projekteket támogatni? / Hogyan érhetsz el változást helyben?

18.15-19.15 SZOLIDARITÁS A SZÍNPADON: improvizációs színházi előadás

19.15-21.00 NETWORKING, FOGADÁS, ZENE

Várunk minden önkéntesség és nemzetközi projektek iránt érdeklődő fiatalt, szervezetet!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztrálj ITT!

 

Utolsó módosítás: 2018.11.28.