A projekttől a pályázatig - pályázatíró szeminárium

2018.12.19.

Rendezvény | Köznevelés

Erasmus+ vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségi pályázatíró szemináriumot tartunk januárban

A vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségi pályázattípus (KA 201) esetében arra nyílik mód, hogy állami-civil és üzleti szereplők kapcsolódjanak össze és tapasztalatot cseréljenek, illetve szellemi terméke(ke)t (pl. szakmai továbbképzés, pedagógiai módszertani útmutató) fejlesszenek köznevelési területen érzékelt problémák megoldására.

Időpont: 2019.01.23. (szerda) 10:00 - kb. 16:30
Helyszín: Tempus Közalapítvány, Greenpoint 7 irodaház, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 6. emelet, Brüsszel terem

A rendezvény NEM az iskolai, óvodai partnerségi pályázat beadását tervező intézmények részére szól!

Kiknek hasznos?

A vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségi pályázattípus azon csapatoknak hasznos, amelyek a köznevelési terület fejlesztését célzó nemzetközi projekten szeretnének együtt dolgozni, viszont nem feltétlenül csak óvodai-iskolai körből kerülnek ki, hanem lehetnek állami, civil, illetve üzleti szereplők is a partnerség tagjai. E projektekben jellemzően olyan típusú és léptékű problémák megoldására szövetkeznek az együttműködés résztvevői, amelyek esetében nem elegendő a köznevelési területen elérhető tudás, hanem ki kell nyúlni más szektorok tudásaihoz az előrelépéshez. A projektek megcélozhatják a partnerség közötti tapasztalatcserét, általában ez szokott lenni az első lépcsőfok, majd miután összegyűlt némi tapasztalat, akkor szellemi termékek fejlesztésére is lehet pályázni.

A következő pályázati beadási határidő: 2019. március 21. déli 12:00 óra (brüsszeli és budapesti helyi idő szerint)

A Tempus Közalapítvány munkatársai a korábbi évekhez hasonlóan idén is többlépcsős felkészítést nyújtanak a következő pályázati beadási határidőre.

A VEGYES INTÉZMÉNYI ÖSSZETÉTELŰ KÖZNEVELÉSI stratégiai partnerségi projektek 2019 téli-tavaszi FELKÉSZÍTŐ ALKALMAI:

  • A projekttől a pályázatig – pályázatíró szeminárium
    2019. január 23. szerda 
    REGISZTRÁCIÓ >>

  • Konzultációs nap
    2019. március 6. szerda, projektcsapatonként 30 perces konzultációs idővel

  • Személyes konzultációs alkalmak
    Folyamatosan elérhető, pályázói megkeresésre

pályázatíró rendezvényen abban segítünk, hogy azokat a formálódó projektterveket, amelyek a köznevelés fejlesztését célozzák, megalapozott közoktatási-társadalmi szükségletre válaszolnak és Önöket foglalkoztatja, miként lehet a pályázati formátumba átültetni. 

konzultációs napon minden projektcsapatnak felajánlunk egy 30 perces konzultációs időt, amellyel a pályázati beadás előtti véghajrában segítünk tisztázni a még kérdéses pontokat.

A felkészülés időszakában folyamatosan elérhető, előre leegyeztetett személyes konzultációs alkalmakon pedig személyes visszajelzést adunk azoknak a projektcsapatoknak, akik ezt a testre szabott orientációs segítséget igénylik. A konzultációs alkalmakon abban nyújtunk segítséget, hogy a tervezett projekt megfelel-e Erasmus+ program elvárásainak.

A felkészítő rendezvények összekapcsolódnak ugyan, de különállóan is hasznos tudást nyújtanak Önöknek.

REGISZTRÁCIÓ a január 23-i pályázatíró szemináriumra >>

Utolsó módosítás: 2019.01.11.