Tájékoztatás

2019.01.11.

Hír | Felsőoktatás

Tájékoztatás a Magyar Állami Eötvös pályázat beadásáról

A Tempus Közalapítvány scholarship.hu online pályázati felületét működtető cég szerverét külső támadás érte, a rosszindulatú informatikai támadás következményei miatt az oldal jelenleg nem elérhető. A külső üzemeltető dolgozik a helyreállításon. A Tempus Közalapítvány részéről mindent megteszünk a pályázati ügymenet folytonosságának fenntartása érdekében.

Azok számára, akik most szeretnék benyújtani Magyar Állami Eötvös pályázatukat, rövidesen megnyitjuk a pályázati felületet.

A pályázati határidőt a vis major helyzet miatt a szükséges mértékben módosítjuk, ugyanakkor arra kérjük pályázóinkat, hogy a felhívás és a honlapon szereplő dokumentumok segítségével már most készítsék elő pályázati anyagaikat, hogy a felület megnyitása után mielőbb be tudják nyújtani pályázataikat.

FONTOS! Azon pályázóknak, akik a pályázati folyamatot már megkezdték vagy véglegesítették 2018 őszén a scholarship.hu felületen, az eddig mentett adatokat és dokumentumokatismét fel kell majd vinniük, illetve a pályázatot ismét be kell nyújtaniuk!

Célunk, hogy senki ne essen el a pályázati lehetőségtől. A rendszer újraindulásáról igyekszünk minden érdeklődőt tájékoztatni, de pályázóinkat is arra kérjük, hogy kísérjék figyelemmel a honlapunkon, illetve a pályázati felületen megjelenő információkat.

ELÉRHETŐSÉGEK

Huszár Linda pályázati referens
telefon: 06-1- 237-1300/160 hétfőtől csütörtökig 08.00-16.00 között, pénteken 08:30-14.30 között
e-mail: maeo@tpf.hu

Utolsó módosítás: 2019.01.11.