iPrepare – applikációval a nemzetközi önkéntességért

Partner hír | 2019.05.06.

Pályázóink hírei | Ifjúság, Nonprofit szervezet

Erasmus+ projektje keretein belül az Egyesek Ifjúsági Egyesület applikációt fejlesztett ki a nemzetközi önkéntességben részt vevő fiatalok és szervezetek számára. Az applikációt május 31-én mutatják be. A rendezvényen olyan témákat is körbe járnak, mint az önkéntesség és a munkaerőpiac kapcsolata vagy az improvizációs színház módszerének lehetőségei.

Az Egyesek Ifjúsági Egyesület elhivatott a nemzetközi önkéntesség minőségének fejlesztése iránt. Ennek érdekében az utóbbi másfél évben a szervezet Erasmus+ projektjének keretein belül iPrepare néven új applikációt fejlesztett ki. A szoftver célja egyrészt a hosszútávú önkéntes szolgálatra induló fiatalok magas színvonalú online felkészítése, másrészt a küldő/támogató szervezetek támogatása egy új eszközzel önkénteseik indulás előtti felkészítéséhez. 

Az applikációt május 31-én mutatják be önkéntesség fókuszú eseményükön. A szoftver ismertetésén túl olyan témákat is körül járnak majd, mint az önkéntesség és a munkaerőpiac kapcsolata; coaching és mentoring, valamint az improvizációs színház módszer használata az önkéntesek felkészítésében; és rövid és hosszú távú önkéntes projektek börzéje.

Az esemény részletei itt érhetők el.

Regisztrálni itt lehet. 

 

Utolsó módosítás: 2019.05.14.