Pályázat a hormonrendszert megzavaró tényezők és a biodiverzitás összefüggésrendszerének kutatására és elemzésére

Partner hír | 2019.06.05.

Pályázat | Felsőoktatás

A biológiai sokféleséggel kapcsolatos kutatásokat támogató francia ügynökség, az FRB pályázatot hirdetett a hormonrendszert megzavaró tényezők és a biodiverzitás összefüggésrendszerének kutatását és elemzését célzó projektekre.

A biológiai sokféleséggel kapcsolatos kutatásokat támogató francia ügynökség, az FRB pályázatot hirdetett a hormonrendszert megzavaró tényezők és a biodiverzitás összefüggésrendszerének kutatását és elemzését célzó projektekre. A pályázat kétfordulós, az előbírálatra június 30-ig kell beadni a pályázatokat, ennek eredménye július 19-én lesz ismert. A második körbe jutóknak szeptember 6-ig kell beadniuk a végleges pályázati anyagukat, döntés október 15-én várható.

Magyar érdeklődők számára fontos, hogy a pályázaton külföldi kutatóhely csak francia partnerrel konzorciumban indulhat, a konzorcium-vezetőnek franciának kell lennie.

A pályázattal kapcsolatos információk elérhetők az alábbi honlapon francia és angol nyelven: http://www.fondationbiodiversite.fr/fr/actualite/263-2018/1147-l-appel-a-projets-cesab-2019est-lance-2.html 

Kérjük Önöket, a TéT-attaséi hivatal munkájának hatékonyságát erősítendő osszák meg a pályázattal kapcsolatos tapasztalataikat velünk a norbert.somogyi@mfa.gov.hu címen. Visszajelzésüket előre is köszönjük!

Utolsó módosítás: 2019.06.05.