Hogyan kommunikáljuk hatékonyan Erasmus+ eredményeinket?

2019.08.16.

Rendezvény | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Nonprofit szervezet

A Tempus Közalapítvány idén is megrendezi disszeminációs tréningjét a köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, ifjúság és felsőoktatás területén a 2017, 2018 vagy 2019-ben támogatást nyert pályázók számára.

Az Erasmus+ eredmények hatékony kommunikációja disszeminációs tréning fókuszába idén a tartalomgyártás kerül. Minden projektben lakozik egy történet, ami arra vár, hogy megmutassák a világnak. Mi megadjuk a résztvevőknek az ehhez szükséges eszközöket.

Az előző évek visszajelzései alapján frissítettük a programot: megerősítjük a disszemináció építőköveit, hogy a tartalomgyártás és az Erasmus+ eredmények kommunikációja stabil alapzatra épülhessen, és minél hatékonyabban működjön a megvalósítás során.

Az éves disszeminációs tréning hasonló lesz a korábbiakhoz: a résztvevők először előadásokon tanulhatnak a tartalomgyártásról, majd csoportokba rendeződve, interaktív műhelyeken vehetnek részt, ahol többek között az alábbi kérdésekre találhatnak választ:

  • Hogyan tegyük érdekfeszítővé és relevánssá eredményeinket mások számára?
  • Hogyan meséljük el a projektben rejlő történeteket?
  • Mitől lesz jó egy Facebook poszt vagy igazán hatásos egy előadás?
  • Hogyan segítheti a sajtó a munkánkat?
  • Mitől lesz vonzó egy honlap?

Praktikus, a mindennapi munkába könnyen beépíthető tippekkel térhetnek haza az interaktív műhelyekről és inspiráló előadásokról, amelyek segítségével a projektben rejlő történet láthatóvá válhat.

Disszeminációs tréning Erasmus+ projektek megvalósítóinak

Időpont: 2019.09.24. 10:00-15:30

Helyszín: Aranytíz Kultúrház (Budapest, Arany János u. 10, 1051)

 A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

A rendezvényre regisztrálni ide kattintva, a jelentkezési lap kitöltésével lehet legkésőbb 2019. szeptember 15-ig. A workshopok listája és a programterv is a linkre kattintva érhető el. 

Utolsó módosítás: 2019.08.22.