A CEEPUS pályázatíró szemináriumot webinárium formájában rendezzük meg

2019.10.14.

Rendezvény | Felsőoktatás

A helyszíni rendezvény helyett webináriumot tartunk, amely gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a 2020/2021-es tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok kidolgozásában.

A Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) célja, hogy a felsőoktatás területén együttműködő partner intézmények között lehetővé tegye hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolítását, nyári egyetemek, valamint hallgatói szakmai kirándulások szervezését, támogassa a hosszú távú szakmai együttműködések kialakulását a térségben, ezzel elősegítve Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését.

A programról bővebben >>

A webinárium időpontja: 2019. november 12. (kedd) 10:00-13:00

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda pályázatíró webináriumot szervez a 2020/2021-es tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. A rendezvényen áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati felületet, jó gyakorlatokat osztunk meg a pályázatírással kapcsolatban, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

A hálózati pályázatok beadási határideje: a pályázatokat 2020. január 15. 23:59 óráig kell benyújtani a Központi CEEPUS Iroda honlapján: www.ceepus.info.

Kiknek ajánljuk a webináriumot?

A pályázatíró webináriumra elsősorban az új hálózati pályázat beadását tervező érdeklődőket várjuk a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők), de a részvétel különösen ajánlott mindazon hálózati koordinátorok számára is, akik a 2019/2020-as tanévben tartaléklistás, elutasított vagy pályázat benyújtását megkezdett hálózatokban érdekeltek.

A részvétel regisztrációhoz kötött. További részletek és a regisztrációs felület ezen a linken érhetők el.

Utolsó módosítás: 2019.11.06.