Az eTwinning 2020-ban is megrendezi ingyenes, akkreditált pedagógus továbbképzéseit

Partner hír | 2019.12.16.

Rendezvény | Köznevelés

A korábbi évekhez hasonlóan az eTwinning 2020-ban is ingyenesen elérhető és akkreditált továbbképzésekkel támogatja az eTwinning Program és a digitális technológiák alkalmazása iránt érdeklődő, köznevelési intézményben dolgozó, aktív pedagógusokat.

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont az Oktatási Hivatal keretein belül működő online közösség, ahol a pedagógusoknak és diákoknak lehetőségük van nemzeti és nemzetközi kapcsolatépítésre, tudásuk és jógyakorlataik megosztására, projektek közös megvalósítására. A tevékenységek során kiemelt szerep jut a digitális oktatási módszertan alkalmazásának.

2020 első felében három alkalommal kerül megrendezésre a „Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című 30 órás, ingyenes, akkreditált továbbképzés. A képzés célja megismertetni a résztvevőkkel a program intézményi alkalmazási lehetőségeit, valamint a projektalapú és digitális eszközöket adaptáló oktatáshoz kapcsolódó módszertani ötletekkel, tanácsokkal ellátni a pedagógusokat.

A képzések az alábbi időpontokban kerülnek megrendezésre:
2020. január 17-19.
2020. február 14-16.
2020. március 6-8. 

Amennyiben Ön is érdeklődik az eTwinning világa vagy a digitális eszközök mindennapi oktatói munkába történő integrálása iránt, javasoljuk, hogy látogasson el az eTwinning oldalára, ahol további információkat olvashat, valamint a képzésre is regisztrálhat.

Utolsó módosítás: 2019.12.17.