EUROPASS KARRIERNAP – LÉPJ ELŐRE!

2020.03.02.

Europass | Felsőoktatás

Értesítjük Önöket, hogy a rendezvényt a koronavírus-helyzetre való tekintettel bizonytalan időre elhalasztjuk.

Az álláskeresés nem könnyű feladat. Megtalálni az ideális munkahelyet épp olyan nehéz, mint egymás után hatosokat dobni a kockával, de ahogyan egy társasjáték esetében is, úgy idővel és gyakorlással ennek a folyamatnak is ki lehet tanulni a lépéseit és stratégiáit, ha ügyesen forgatjuk a lapokat.

Időpont: Értesítjük Önöket, hogy a rendezvényt a koronavírus-helyzetre való tekintettel bizonytalan időre elhalasztjuk.
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest Kéthly Anna tér 1. (6. emelet)

Hogyan szerezd meg álmaid állását? Hol várnak rád az állások? Hogyan szerepelj sikeresen az állásinterjún? Milyen esélyekkel indul a jelen fiatal álláskeresője a munkaerőpiacon? Hogyan tudod bemutatni képességeidet az Europass segítségével?

Ha téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, akkor az Europass Karriernapon a helyed, hogy izgalmas programok és workshopok keretében, trénerek segítségével fejleszd tudásodat, és ezáltal még magabiztosabban és felkészültebben vághass bele saját karriered építésébe!

Mi vár rád a Karriernapon?

  • Álláskeresés & Önismereti szafari, avagy hogyan épül az én-márka?
  • Vigyázz, kész, állásinterjú! – Hogyan vedd az akadályokat? A workshop végére kiderül!
  • A jelen fiatal álláskeresője – Milyen esélyekkel indulnak a frissdiplomás fiatalok a munka világában? Mik a mostani munkaerőpiac sajátosságai? Tudd meg igazi szakemberektől!
  • A tudatos karrierépítést segítő eszközök – Minden, amit az Europass szolgáltatásokról és a biztonságos külföldi munkavállalásról tudni szeretnél. Ne feledd, a karriered egy kattintással kezdődik!
  • HR Rapid randi

Kérdésed van? Itt felteheted: europass@tpf.hu

 

Utolsó módosítás: 2020.03.12.