Új Campus Mundi pályázati felhívás a 2020/2021-es tanévre

2020.04.16.

Pályázat | Felsőoktatás

Pályázz most, utazz később!

A koronavírus okozta járvány miatt az eddig ismert világunk egyik pillanatról a másikra kifordult önmagából. A nemzetközi mobilitás helyett az otthonmaradás és az távolléti oktatás került előtérbe. Ha most meg tudunk állni, magunkra és a környezetünkre figyelni, tudatosan élni, akkor egy jobb holnap várhat ránk. Maradj otthon, és tervezd meg jövő féléved a Campus Mundival: pályázz most és utazz később!

Már elérhetőek a 2020/2021-es tanévre vonatkozó Campus Mundi pályázati felhívások részképzésre, szakmai gyakorlatra és rövid tanulmányútra. Tervezd meg a jövő tanéved, és biztosítsd most ösztöndíjas helyed!

Egy félév a kedvenc európai városodban, külföldi szakmai tapasztalat még diploma előtt, előadás megtartása egy nemzetközi konferencián.

Tapasztald meg Te is, milyen külföldön tanulni vagy dolgozni a Campus Mundival. Érdeklődj egyetemi koordinátorodnál, kövess minket a Facebookon, és tudj meg mindent lehetőségeidről!

Biztosítsd be a jövőd és pályázz most! A részletes pályázati felhívások és további információk a campusmundi.hu oldalon.

Utolsó módosítás: 2020.04.16.