Európa a polgárokért projekttermékeket keresünk

2020.08.14.

Pályázat | EU, Önkormányzatok, Nonprofit szervezet

Az Európa a polgárokért program hazai információs pontja felhívást tesz közzé, hogy összegyűjtse azokat az eredményeket, „termékeket” (pl.: kiadványok, kisfilmek, kvízek, online anyagok stb.), melyek a program projektjei révén jöttek létre.

A végéhez közeledik az Európa a polgárokért program jelenlegi, 2014-2020. között zajló, 7 éves pályázati és költségvetési szakasza. Ezalatt az időszak alatt rengeteg inspiráló, hazai önkormányzatok és szervezetek közreműködésével megvalósuló projektre került sor a program keretében.

Olyan projektek eredményeként létrejött termékeket keresünk, melyekben akár pályázóként, akár projektpartnerként működtek közre hazai önkormányzatok, illetve szervezetek.

Innovatív munkamódszert dolgozott ki, melynek segítségével hatékonyan be lehet vonni a projektekbe a program célcsoportjait (pl.: a fiatalokat)?
Olyan projekt megvalósításában vett részt, amely segít az Európai Unió értékeinek, tudatosításában?
Szívesen megosztaná másokkal projektje során összegyűjtött tapasztalatait, eredményeit?

Ha a fentiek bármelyikére „igen” a válasza, várjuk jelentkezését, hogy segíthessünk az Európa a polgárokért projektje eredményeinek népszerűsítésében, megismertetésében.

Ha az Ön által képviselt önkormányzat vagy szervezet több olyan projektben is részt vett, melynek eredményeképpen figyelemre méltó projekttermék született, akkor kérjük, projektenként külön-külön töltse ki a kérdőívet.

Jelentkezni az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével lehet.

Válaszaikat - a visszajelzés határidejének meghosszabbításával - legkésőbb 2020. október 26-ig várjuk.

A felhíváshoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató itt található.

További információ: europaapolgarokert@tpf.hu 

Utolsó módosítás: 2020.09.28.