ErasmusDays 2020

2020.09.21.

Hír | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Október 1-ig regisztrálhatja eseményét az Erasmus Napok programsorozatra. Csatlakozzon a programsorozathoz október 15-17. között és mutassa meg, mit adott a világnak a projektje!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Tempus Közalapítvány meghosszabbítja a Magyarországon szerveződő #ErasmusDays események regisztrációjának határidejét: 2020. október 1-ig regisztrálhatja eseményét!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat október 15-17. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát, különféle események szervezésével: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.

 Hogyan lehet regisztrálni? 

Ha van egy jó ötlete, már regisztrálhatja is eseményét a következő űrlap kitöltésével. Csatlakozzon a magyarországi Erasmus Napok szervezőinek táborához és mutassa meg projektjét a világnak!

Kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhez! >>

A kitöltött űrlap alapján a Tempus Közalapítvány munkatársai töltik fel eseményét a nemzetközi erasmusdays.eu oldalra, így ezen a felületen nem kell külön regisztrálnia. Egy intézmény vagy szervezet több eseményt is regisztrálhat.

 Erasmus Napok online is! 

Bízunk benne, hogy októberben személyesen is találkozhatunk az eseményeken, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor az online térben rendezzük meg az idei Erasmus Napokat. Így, arra bátorítunk minden szervezőt, hogy ne féljen a különféle online eszközök használatától, próbálja ki a digitális platformokat, legyen kreatív és csatlakozzon online formában is az #ErasmusDays-hez!

 Csatlakozzon Facebook eseményünkhöz! 

Értesüljön időben az #ErasmusDays események aktualitásairól, szerezzen naprakész információt a programokról, böngésszen más projektmegvalósítók ötletei között és ismerje meg szervezőtársait a közös Facebook eseményünknél! Csatlakozzon az Erasmus Napok 2020-hoz, hozzon létre saját eseményt, küldje el nekünk az elérhetőségét, így népszerűsíthetjük a közösségi médiában is a hazai programokat!

 Minden #ErasmusDays információ egy helyen 

Mielőtt belevág a szervezésbe, látogasson el a magyar #ErasmusDays oldalra, ahol minden információt megtalál a programsorozattal kapcsolatban. Tippek a szervezéshez, hasznos anyagok, gyakori kérdések és inspiráció vár minden látogatót az oldalon.

 Miért éri meg most regisztrálni? 

Regisztrálja eseményét minél hamarabb, hiszen az október 1-ig regisztrált szervezők plusz támogatásban részesülnek a szervezés során: felkészítő webináriumokkal és extra kiadványokkal, promóciós Erasmus+ tárgyakkal segítjük őket, hogy a kihozzák a maximumot rendezvényükből és a lehető legnagyobb sikert érjék el!

Szervezzen eseményt és ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát!

 A jelentkezés és az esemény regisztrációjának új határideje: 2020. október 1. 

Ha kérdése merülne fel, várjuk üzenetét az erasmusdays@tpf.hu e-mail címen.

Utolsó módosítás: 2020.10.27.