Határtalan hatás: Megnyílt a regisztráció az online Erasmus+ konferenciára!

2020.09.23.

Rendezvény | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

2020. október 13-án rendezzük meg online formában az idei Erasmus+ disszeminációs konferenciát, ahol megismerheti 2020 Nívódíjasait és felfedezheti az elmúlt hét év projekttermékeit.

Megnyitottuk a regisztrációt "Határtalan hatás" című online disszeminációs konferenciánkra, amelynek fókuszába idén a legkiválóbb projektek és az elmúlt hét év projekttermékei kerültek. Az online rendezvényen hét virtuális teremben ismerheti meg 2020 Nívódíjas projektjeit műhelymunkák keretében, kapcsolódó eseményeinken pedig felfedezheti az Erasmus+ projektek termékeit.

Az online konferenciára IDE kattintva regisztrálhat! >> 

Időpont: 2020.10.13. 10:00-13:00
Regisztráció határideje: 2020. október 11.

Helyszín: online platform – Zoom 

 Hatás. Szemlélet. Változás. Hogyan jelenik meg mindez az Erasmus+ programban és hogyan formálja mindennapjainkat a projekteken túl? 

Az oktatás, képzés és ifjúság területein aktív intézmények és szervezetek kiemelkedő eredményein át ez is láthatóvá válik. Az Erasmus+ programban megvalósított nemzetközi együttműködésekből nemcsak a résztvevők, hanem az egész társadalom profitálhat. A projektekben elért eredmények, a közzétett segédanyagok és elkészült kiadványok bárki számára inspirálók és hasznosak lehetnek.

Vegyen részt konferenciánkon október 13-án, ismerje meg 2020 Nívódíjasait!

A járványügyi helyzet miatt konferenciánkat online valósítjuk meg. Az esemény eredetileg tervezett koncepciója emiatt több kapcsolódó online rendezvény keretein belül kel majd életre.

 Látogasson el kapcsolódó rendezvényeinkre is! 

  • 2020. október 15. 14:00-16:00: Határtalan hatás - Kiemelkedő projekttermékek az Erasmus+ programbanKézikönyvek, módszertani útmutatók, beszámolók, társasjátékok, komplex oktatási anyagok, hasznos applikációk és digitális eszközök… Az Erasmus+ program 2014-2020-as programciklusának végéhez érve bemutatkoznak az elmúlt hét év kiemelkedő a projekttermékei!

  • 2020. október 15. 10:00Határtalan hatás - Sikeres mobilitási projektek a felsőoktatási szektorban (az ErasmusDays programsorozat keretében)
    Az idei Erasmus+ disszemniációs konferencia kapcsolódó rendezvényeként, az Erasmus Days programsorozat keretében szervezett műhelymunka alkalmával remek lehetőség nyílik rá, hogy megismerkedhessenek a felsőoktatási szektor sikeres mobilitási projektmegvalósítóinak tapasztalataival. 

 >> Kattintson IDE a részletes programért és a regisztrációért! 

Utolsó módosítás: 2020.09.25.