Mielőtt becsengetnek - pályázatok pedagógusoknak

2021.08.10.

Pályázat | Köznevelés

A Tempus Közalapítvány kétféle felhívást jelentetett meg innovatív pedagógiai módszerek támogatására, amelyekre még az iskolakezdés előtt lehet pályázni.

Töltse fel ötletét a Digitális Módszertárba!

A közalapítvány által létrehozott módszertani ötletgyűjtemény célja, hogy támogassa a pedagógusok szakmai fejlődését, valamint hogy a tanárokat jó példák bemutatására, az egymástól való tanulásra és tudásmegosztásra ösztönözze. Az adatbázis használatával a pedagógusok a tanórák és a tanórán kívüli tevékenységek megújításához nyerhetnek inspirációt, illetve konkrét, a mindennapi iskolai tevékenységeik során alkalmazható digitális módszereket tanulhatnak el egymástól.

A Digitális Módszertárban való megjelenésre pedagógusok, tanári csoportok, illetve pedagógusképzésben részt vevő hallgatók pályázhatnak. A legjobb oktatási módszerek beküldői szakmai elismerést, Digitális Pedagógus Díjat kapnak.

Határidő: 2021. augusztus 25.

www.digitalismodszertar.tka.hu

Pályázzon az Európai Nyelvi Díjra!

Az Európai Bizottság által indított kezdeményezés célja, hogy hivatalos elismerésben részesítse az idegen nyelvek tanítása terén megvalósuló, példaértékűnek minősülő és innovatív programokat, folyamatokat az oktatás és képzés bármely szintjén. Az elismerés célja, hogy Európa-szerte támogassa a nyelvtanítás színvonalának emelkedését.

Az Európai Nyelvi Díj odaítéléséről Magyarországon a Tempus Közalapítvány dönt. A pályázat keretében olyan nyelvoktatásban érdekelt intézményi pályázók jelentkezését várják, amelyek kiemelkedő nyelvoktatási programnak adnak otthont.

Határidő: 2021. szeptember 8.

www.erasmusplusz.hu

További információ: www.tka.hu
Sajtókapcsolat: sajto@tpf.hu

Utolsó módosítás: 2021.08.25.