AccessAbility – együtt az inkluzív ifjúsági projektekért!

2021.08.24.

Rendezvény | Ifjúság, Nonprofit szervezet

Az AccessAbility olyan fiatalokkal foglalkozó szervezeteknek kínál találkozási lehetőséget, amelyek nemzetközi együttműködéseket szeretnének megvalósítani az inklúzió jegyében. Szívesen foglalkoznátok egészségügyi problémával vagy fogyatékossággal élő fiatalokkal? Csatlakozzatok az online eseményhez!

Az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület prioritásai között szerepel a társadalmi befogadás erősítése. Ha ifjúsági szervezetként ebben a folyamatban szeretnétek részt venni, érdemes csatlakoznotok az AccessAbility című, nemzetközi online partnerségépítő eseményhez!

Az AccessAbility során olyan szervezetek találkozhatnak és építhetnek kapcsolatot egymással, akik nyitottak arra, hogy fogyatékossággal élő résztvevőket vonjanak be projektjeikbe VAGY már inkluzív projekteket valósítanak meg, esetleg egy diverz csoportot képviselnek. Az esemény során ezek a szervezetek ismerhetik meg egymás munkásságát, tapasztalatait, kihívásait, sikereit és tanulási lehetőséget biztosító kurdarcait. Arról is lesz szó, hogy a szervezet folyamatait és módszereit hogyan lehet inkluzívabbá és hozzáférhetőbbé tenni, valamint az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület által nyújtott támogatásokról és lehetőségekről is információt kapnak a résztvevők.

A partnerségépítő esemény online zajlik október 20-22. között. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A jelentkezés határideje: 2021. szeptember 12. (éjfél).

További részletek és regisztráció

Utolsó módosítás: 2021.08.24.