CEEPUS információs és pályázatíró webinárium

2021.11.04.

Rendezvény | Felsőoktatás

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a 2022/2023-as tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok kidolgozásában.

A Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) célja, hogy a felsőoktatás területén tematikus hálózatok keretében együttműködő partner intézmények között lehetővé tegye hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolítását, nyári egyetemek, valamint hallgatói szakmai kirándulások szervezését, támogassa a hosszú távú szakmai együttműködések kialakulását a térségben, ezzel elősegítve Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését.

A CEEPUS programról bővebben >>

A rendezvény időpontja: 2021. november 24. (szerda) 13:00-16:00

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs és pályázatíró webináriumot szervez a 2022/2023-as tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. A rendezvényen áttekintjük a CEEPUS program általános tudnivalóit, a pályázat megírásához szükséges legfontosabb ismereteket, bemutatjuk a pályázati felületet, jó gyakorlatokat osztunk meg a pályázatírással kapcsolatban, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

A hálózati pályázatok beadási határideje: a pályázatokat 2022. január 15. 23:59 óráig kell benyújtani a Központi CEEPUS Iroda honlapján: www.ceepus.info.

Kiket várunk a rendezvényre?

A pályázatíró webináriumra elsősorban az új hálózati pályázat beadását tervező érdeklődőket várjuk a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők), de a részvétel ajánlott mindazon hálózati koordinátorok számára is, akik az elmúlt tanévekben tartaléklistás, elutasított vagy pályázat benyújtását megkezdett hálózatokban érdekeltek.

A regisztráció és további részletek ezen a linken érhetők el.

Utolsó módosítás: 2021.11.04.